Μαύρο-Ρόδο-Αυξεντία-Ελισσάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας για την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

Στο μοναστήρι ο Πέτρος συναντά την Ελισάβετ και προσπαθεί να της μιλήσει για πρώτη φορά, από την άλλη ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα: Δεν σε βλέπει κανείς κορίτσι μου εδώ στο σπίτι βγάλε αυτά τα μαύρα ρούχα, αλλά εκείνη αρνείται.

Δείτε ακόμη Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Μαύρο Ρόδο: Η Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

 

Ο Θέμης ψάχνει παντού την Αγγελική που λείπει πάλι απ’ το σπίτι και αρχίζει να εξοργίζεται, εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο που συναντάει τον εραστή της τον Βίκο: Δεν αντέχω άλλο τη ζωή μαζί του αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω δεν θα με αφήσει ποτέ, του λέει κι εκείνος προτείνει: Μία είναι η λύση να βγει από τη μέση.

 

Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο : Υπόθεση και Πρωταγωνιστές

Στο μεταξύ όμως ο Θέμης ανακαλύπτει πως η γυναίκα του είναι στο ξενοδοχείο και σπεύδει εκεί, ο Βίκος το μαθαίνει και φροντίζει με την Αγγελική να του ρίξουν στάχτη στα μάτια. Κι ενώ ο Καστρινός προσπαθεί να βρει την άκρη, ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια για να μη φτάσει στην αλήθεια.

Η Αλεξία θα έχει μία συνάντηση με την Ελισάβετ που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση ενώ ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μία συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό.  Στο μεταξύ η συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ δεν εξελίσσεται καλά και ο Πέτρος ζητά απο την Αλεξία να της μιλήσει για να την ηρεμήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Μαύρο Ρόδο: Το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας για την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

Μίλα της σε παρακαλώ και εξήγησε της ότι δεν είχα κακές προθέσεις εναντίον της, της εξηγεί και εκείνη τον ρωτάει: Προσπάθησες να την πέσεις και σε μοναχή; αλλά εκείνος το αρνείται. Κάτι έχει αυτή η κοπέλα κάτι που με τραβάει τα μαλλιά της τα μάτια της το δέρμα της όλα είναι υπέροχα πάνω της μου αρέσει πολύ.

Στη συνέχεια όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Αλεξίας. Κι ενώ όλο το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για την κόρη του, από την άλλη εκείνη δυσανασχετεί.

 

Μαύρο Ρόδο: Το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας για την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο Νίκος Πολυδερόπουλος : Ο ρόλος ενός ατόμου με αναπηρία έφερε αναμνήσεις από το τροχαίο του που τον καθήλωσε σε καροτσάκι

Η Πολυξένη που συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί. Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη σύνελθε και προχώρα παρακάτω είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ.

Ελισάβετ και Πέτρος μένουν ολομόναχοι αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει την μελέτη για το μοναστήρι. Η ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισάβετ.

 

Μαύρο Ρόδο: Το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας για την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Όμως ποιο είναι το τρομερό μυστικό που φυλάει η Αυξεντία για τη νύχτα που Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι και συνεχίζει να την στοιχειώνει; Ο Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο.

Ενώ ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη Ότι έχει αφήσει πίσω το παρελθόν της και ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στο χοιροστάσιο.

Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό πρόσωπο του Θοδωρή

Ο Θέμης που δεν πιστεύει τόσο του είπε η γυναίκα του για το ξενοδοχείο ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες, ενώ ο Βίκος χοντραίνει το παιχνίδι. Παράλληλα, σύμφωνα με το tvΣίριαλ,  θα ανακαλύψουμε το μυστικό που συνδέει το θέμη με την Πολυξένη ενώ η Ελισάβετ για πρώτη φορά μένει μόνη στο σπίτι της με τον Πέτρο. Τι θα γίνει εκει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close