Σασμός-Μανώλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος.

Μωρε μπράβο ο Μανωλάκης… ξεθάρρεψε

Η τελική αναμέτρηση πλησιάζει. Ο Μαθιός και ο Μανώλης πιάνονται στα χέρια, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, στη σειρά Σασμός. Μόλις ο Μαθιός αποφυλακίζεται, βάζει ως στόχο του να βγάλει την μητέρα του από τη φυλακή.

Όσο κι αν η Καλλιόπη φωνάζει πως εκείνη είναι η φόνισσα, κανείς δε την πιστεύει. Θεωρούν όλοι πως μπήκε στο κελί, για να προστατεύσει τον γιο της. Ο Μαθιός παλεύει να πείσει τον Αστέρη να πιστέψει το αίμα του, όμως εκείνος τους γυρίζει την πλάτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Η Καλλιόπη βυθίζεται στο απόλυτο κενό και ο Μαθιός φωνάζει σε όλο το χωριό πως είναι αθώοι. Μία τυχαία του συνάντηση με τον Μανώλη, θα είναι καθοριστική. Οι δυο τους θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, με τον νεαρό Αγγελάκη να μη κάνει άλλο πίσω.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια και καταρρέει

Ο Μανώλης είναι αποφασισμένος να μιλήσει. Θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την τραγική ιστορία. Θεωρεί τους Σταματάκηδες υπεύθυνους για τα φονικά, αλλά κυρίως τον ίδιο του τον εαυτό που δεν μίλησε όταν έπρεπε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα εκδικηθεί τον Αστέρη για τον χωρισμό του με την Αργυρώ

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος οπλοφορεί και συναντά τον Παύλο;

Έτσι, ο Μανώλης θα κοιτάξει τον Μαθιό στα μάτια και θα του φωνάξει πως δε τον φοβάται πια, σύμφωνα με το youfly, στη σειρά Σασμός. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για όλους.. Θα μιλήσει για όσα ξέρει ο Μανώλης ή θα σωπάσει ξανά, για πάντα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close