Μια νύχτα μόνο: Η σειρά πρόκειται να ρίξει αυλαία, και όσα θα παρακολουθήσουμε στα τελευταία επεισόδια, θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η Αλεξάνδρα, αποφασισμένη να διώξει οριστικά την Αρετή από τη ζωή του Οδυσσέα, φτάνει στο σημείο να την απειλήσει με τη ζωή του Πετράκη, ενώ η ίδια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου θα πέσει η αυλαία για τη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο», με την Αρετή και τον Οδυσσέα να βρίσκουν επιτέλους την ευτυχία. Μέχρι τότε όμως η ζωή τους θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο εξαιτίας της Αλεξάνδρας.
Από τη στιγμή που η Αρετή μπήκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία και με μεγάλο κίνδυνο τόσο για τη δική της ζωή όσο και για του μωρού που περιμένει, ο Οδυσσέας κινεί γη και ουρανό για να μάθει ποιος ευθύνεται για την κατάστασή της. Η Ελένη με τον Χάρη τηρούν σιγή ιχθύος φοβούμενοι την αντίδρασή του αν μάθει για τις απειλές και τις κινήσεις της Αλεξάνδρας.

Η επίσκεψη στο νοσοκομείο που σοκάρει
Ομως τίποτα δεν μένει για πάντα κρυφό και μετά την επίσκεψη της αδίστακτης γυναίκας στο νοσοκομείο δήθεν από ενδιαφέρον η Ελένη αποφασίζει να μιλήσει στον αστυνόμο Λυμπέρη: «Την εκβιάζει συστηματικά εδώ και αρκετό καιρό, και μάλιστα λέει ότι θα κάνει κακό και στο παιδί. Μαζί ήταν κατά τη διάρκεια του ατυχήματος και είμαι σίγουρη ότι η Αλεξάνδρα της το προκάλεσε». Ο Λυμπέρης στήνει μια παγίδα στην Αλεξάνδρα αποδεικνύοντας της ότι έλεγε ψέματα για το ταξίδι της στη Μύκονο.

Πλέον ο κλοιός στενεύει πολύ για εκείνη. Κι ενώ η Αρετή αρχίζει να ανακτά τις δυνάμεις της σιγά-σιγά, η Αλεξάνδρα βάζει κάποιον να την επισκεφτεί, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν καθώς είναι μεταμφιεσμένος σε γιατρό, και να την εκβιάσει δείχνοντας κρυφό βίντεο με τον γιο της μέσα από το σπίτι τους: «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αν θέλεις να σώσεις το παιδί σου», της λέει. Την ίδια στιγμή, η Ασπα περνά το τελευταίο βράδυ με τις κόρες της και συνειδητοποιεί πόσο δύσκολο θα είναι να τις αποχωριστεί.
Κι επειδή η αγωνία μας θα φτάσει στα ύψη με όσα θα παρακολουθήσουμε στα τελευταία επεισόδια, το daddy-cool.gr σας προτείνει μία ωραία συνταγή για κλαμπ σάντουιτς με με κρέμα φέτας και πάστα ελιάς, που θα δώσει έξτρα απόλαυση στη παρακολούθηση της αγαπημένης μας σειράς.