Μια νύχτα του Αυγούστου επόμενα επεισόδια: 2

Μία νύχτα του Αυγούστου επόμενα επεισόδια: 2. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ Μια νύχτα του Αυγούστου. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Καλά μιλάμε για σειρά με τα όλα της έτσι;;

Η σειρά Μια νύχτα του Αυγούστου έκανε πρεμιέρα την Κυριακή  2 Οκτωβρίου στο κανάλι της ΕΡΤ στις 22:00 και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή την ίδια ώρα  

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς την Κυριακή 3/10/2022

25 Αυγούστου 1963. Έξι χρόνια κλείνουν από τη δολοφονία της Άννας Βανδουλάκη. Ο σύζυγός της, και φονιάς της, Ανδρέας, βρίσκεται στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη. Κανείς δεν τον έχει επισκεφθεί όλα αυτά τα χρόνια. Κανείς, εκτός από μια καινούργια επισκέπτρια που έρχεται τώρα να τον βρει -άγνωστο γιατί.

Δείτε ακόμη Μια νύχτα του Αυγούστου: Oι χαρακτήρες που θα υποδυθούν οι ηθοποιοί

Μια νύχτα του Αυγούστου: Oι χαρακτήρες που θα υποδυθούν οι ηθοποιοί

Δείτε ακόμη Μια νύχτα του Αύγουστου: Ο απόηχος μιας γυναικοκτονίας και τα μυστικά

Την ίδια στιγμή, στον Πειραιά, ένας μυστηριώδης άνδρας, με άγνωστο σε όλους παρελθόν, κάνει τα πάντα για να πάρει ξανά στα χέρια του το χαμένο σκουλαρίκι μιας γυναίκας. Είναι ο Μανώλης. Ο ξάδελφος του Ανδρέα. Και το σκουλαρίκι ανήκε κάποτε στην Άννα. Την Άννα, που αγάπησε τον Μανώλη και πέθανε για χάρη του.

Μια νύχτα του Αυγούστου επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 2 στις 9/10/22

Επεισόδιο 2

Κυριακή

Η Μαρία, κρυφά από τον άνδρα της, Νίκο Κυρίτση, επισκέπτεται τον Ανδρέα, φονιά της αδελφής της, στη φυλακή. Κάτι που κινεί την περιέργεια του αρχιδεσμοφύλακα, αξιωματικού Ντρετάκη, ο οποίος αρχίζει να δείχνει ένα παράξενο ενδιαφέρον για εκείνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος τρέχει πίσω απο την Ευτυχία

Μια νύχτα του Αυγούστου: Oι χαρακτήρες που θα υποδυθούν οι ηθοποιοί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το αφεντικό ακυρώνει την εντολή θανάτου

Ο Ανδρέας και η Μαρία συναντιούνται για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια, και η ευγνωμοσύνη του Ανδρέα για τη γυναίκα που τον επισκέφτηκε είναι τεράστια. Την εκλιπαρεί να ξανάρθει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος οπλοφορεί και συναντά τον Παύλο;

Μια νύχτα του Αύγουστου: Ο απόηχος μιας γυναικοκτονίας και τα μυστικά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Στο μεταξύ, η επικίνδυνη πορεία του Μανώλη, που μέρα με τη μέρα φτάνει όλο και πιο κοντά στην αυτοκαταστροφή, κάνει τη σπιτονοικοκυρά του, Αγάθη, να πάρει μια απόφαση μήπως και τον σώσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για την σειρά Μια νύχτα του Αυγούστου με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close