Η-Γη-της-Ελιάς-Αφεντικό

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως το αφεντικό ακυρώνει την εντολή θανάτου.

Μπα;; Πώς και έτσι;;

Πολύ σύντομα θα γίνει μεγάλος χαμός στα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς και το ενδιαφέρον θα στραφεί και στο Αφεντικό, το οποίο αν και δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα, έχει δείξει το πρόσωπό του και φαίνεται πως ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός για τις εξελίξεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ερωτεύεται την Αθηνά

Η-Γη-της-Ελιάς-Αφεντικό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία

Ο ίδιος συνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο και εκτελεί τις βρόμικες οδηγίες των “από πάνω”. Το κύκλωμα για αυτόν είναι η ίδια η ζωή του. Δεν είναι απλά ιδιοκτήτης ενός στριπτιζάδικου, αλλά αντιθέτως υπάρχει πολύ σκοτάδι γύρω του και οι πράξεις του κάνουν πραγματικά κακό στα θύματά του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κάνει την ανατροπή με τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος θα έρθουν σε πόλεμο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με Μάνο και Μαρίνα

Το Αφεντικό, λοιπόν, να δίνει εντολή να μην πεθάνει ακόμα η Ράινα που δουλεύει ως χορεύτρια στο στριπτιτζάδικο, με την οποία διατηρεί μία σχέση πέρα από επαγγελματική, καθώς υποστηρίζει πως μπορεί ακόμα να τους χρησιμεύσει για τα σχέδιά τους, ενώ βοηθάει παράλληλα στο να γεμίζει το μαγαζί με κόσμο και χρήμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξεκινούν τα προβλήματα στον γάμο τους

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, σύμφωνα με το tv24, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πάθος έχει σβήσει για πάντα

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε θανάσιμο κίνδυνο-Το σκοτώνουν;

Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close