Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος τρέχει πίσω απο την Ευτυχία.

Καλά βρε Κουράκο τι θα γίνει με εσένα;;

Ο Κουράκος και η Ιουλία είναι ξανά μαζί στην γη της ελιάς, παρόλο που εκείνη σκέφτεται άλλον και εκείνος σκέφτεται την Ευτυχία. Ενώ και οι δυο ήταν αισιόδοξοι πως το ειδύλλιο αυτό θα φουντώσει, ο Γιώργης στο τέλος επέστρεψε στην αγκαλιά της συζύγου του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το αφεντικό ακυρώνει την εντολή θανάτου

H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ερωτεύεται την Αθηνά

Η Ιουλία από την άλλη υπέκυψε στις πιέσεις του αδελφού της, όσο κι αν μέσα της ήταν αποφασισμένη να λήξει αυτόν τον γάμο. Κουράκος και Ιουλία ανακοινώνουν σε όλη τη Μάνη πως θα είναι ξανά μαζί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κάνει την ανατροπή με τον Δημοσθένη

Τα νέα φτάνουν στην Ευτυχία, σύμφωνα με το youfly, η οποία καταρρέει στο άκουσμα της είδησης. Γρήγορα αποφασίζει να ξεγράψει τον Γιώργη και να συνεχίσει τη ζωή της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κάνει την ανατροπή με τον Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με Μάνο και Μαρίνα

Η ανατροπή όμως δε θα αργήσει να έρθει. Η Ιουλία θα συνεχίσει να βλέπει τον Στάθη και ο Κουράκος θα συνεχίσει να τρέφει συναισθήματα για άλλη γυναίκα, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξεκινούν τα προβλήματα στον γάμο τους

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Έτσι, παρόλο που το ζευγάρι θα ανακοινώσει και πάλι πως είναι μαζί, οι δυο τους θα ξεπορτίζουν, ζώντας τον απόλυτο έρωτα με άλλους συντρόφους. Ο Κουράκος θα πολιορκήσει ξανά την Ευτυχία, με αποτέλεσμα εκείνη να γίνεται το τρίτο πρόσωπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close