Σασμός-Λευτέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό.

Καλά ρε Λευτεράκη πότε πρόλαβες ρε παιδί μου;;

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδυθεί στον Σασμό τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα δούμε τον γάμος της χρονιάς Βασιλικής- Μαθιού

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός έτοιμος να μιλήσει για τον φόνο του Στεφανή

Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον Σασμό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη και η Αργυρώ τον σταματά τελευταία στιγμή

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Μάλιστα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Λευτέρης θα καταφέρει να γνωρίσει τον έρωτα στην Άνω Ποριά μιας και στη ζωή του θα μπει η όμορφη Θεοδώρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος απειλεί την Μαρίνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στη σειρά θα μπει ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας, σύμφωνα με το tv24, ο οποίος μάλιστα θα είναι ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη Ορφανού.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Τον χαρακτήρα αυτό θα υποδυθεί ο ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης. O «Ευθύμης» θα είναι το δεξί χέρι του Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής). Οι δύο άνδρες θα κυνηγηθούν πολύ και η κατάληξη της ιστορίας τους σίγουρα δε θα είναι τόσο καλή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close