Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 26 , 27 , 28 , 29 , 30

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων26 , 27 , 28 , 29 , 30 : Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθές επεισόδιο 26 στις 1/11/21

Επεισόδιο 26

Ο Σπύρος  θα ψάξει για να βρει τον Ζήση και να του κλείσει το στόμα. Η Νόρα έχει παραδοθεί στο φλερτ του Σταύρου, ο οποίος όμως θα καταφέρει να βγει με τη γυναίκα που πραγματικά θέλει. Ο Θάνος προσπαθεί να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τις απειλές που δέχεται η Μαρία.

Μόλις χθές επεισόδιο 27 στις 2/11/21

Επεισόδιο 27

Η Έλενα, έχει δυσάρεστες συναντήσεις στην κηδεία της γιαγιάς της, αλλά και μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Μετά την εξαφάνιση του Ζήση, άλλη μια αναπάντεχη εξέλιξη θα συμβεί, πουθα φέρει τον Μιχάλη με την πλάτη στον τοίχο, κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Σπύρο.  Η Δάφνη δείχνει ένα άλλο, αισιόδοξο πρόσωπο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Μαρία που όμως δεν συγκινείται καθόλου. Ο Χρήστος θα σταθεί σαν πραγματικός πατέρας στον Στάθη, όσο η Βάσια προσπαθεί να βοηθήσει την Κέλλυ για να συνέλθει.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 34 , 35 , 36 , 37

Μόλις χθές επεισόδιο 28 στις 3/11/21

Επεισόδιο 28

Μετά τις παρεμβάσεις του Σπύρου, το κτήμα του Θάνου θα γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Μιχάλη και την Λουΐζα.  Ο Αντώνης θα προσπαθήσει να ξανα πλησιάσει τη Μαρία. Η  Κέλλυ συνεχίζει να πληγώνεται από τον Στάθη, ενώ η Δάφνη έχει κάνει πολύ ουσιαστικά βήματα για την καλυτέρευση της κατάστασής της. Ο Θάνος έχει μεγάλη ευθύνη με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε και είναι δύσκολο να αρνηθεί αλλά  θα υποφέρει και από ενοχές.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 60, 61, 62, 63 ,64 , 64, 65

Μόλις χθές επεισόδιο 29 στις 4/11/21

Επεισόδιο 29

Ο Μιχάλης θα κάνει σχέδια για το κτήμα που αγόρασε από τον Θάνο. Η Λουΐζα με την Κατερίνα θα πάνε  για το τεστ DNA και ο Σπύρος θα γίνει έξαλλος. Η Μαρία θα καλέσει τον Αντώνη, για να του πει κάτι σοβαρό και εκείνος νομίζει πως θα τα ξαναβρούν. Η Κέλλυ θα συναντήσει τον Χρήστο και θα ζήσουν μία νύχτα πάθους που όμως δεν έχει καλό τέλος. Η Έλενα θα πει στον Μιχάλη πως πήγε στον γιατρό και έχει να του ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό.

Μόλις χθές επεισόδιο 30 στις 5/11/21

Επεισόδιο 30

Ο Μιχάλης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τα νέα του ερχομού του δεύτερου παιδιού του. Για πόσο όμως; Η Έλενα θα κληθεί να πάρει μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη της. Η Μαρία συνεχίζει να είναι κάθετη στις προσεγγίσεις του Αντώνη, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για μπορέσει να την συγκινήσει.

Η Λουΐζα προσπαθεί να πάρει απόφαση πως έχασε το κτήμα, ενώ το ειδύλλιο της Νόρας με τον Σταύρο προχωράει . Μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια της Κέλλυς να μιλήσει στον γιο της θα την βγάλει εκτός εαυτού.

Δείτε ακόμη Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 31 , 32 , 33 , 34 , 35

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

Close