Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 81 , 82 , 83 , 84 , 85

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 81 , 82 , 83 , 84 , 85: Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθές επεισόδιο 81 στις  31/01/22

Επεισόδιο 81

Ο Μιχάλης, αηδιασμένος από όσα μαθαίνει για την Έλενα, τη διώχνει οριστικά από τη ζωή του. Το ίδιο κάνει και η Λουίζα με τον Σπύρο που καταλήγει να τον απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα. Ο Αντώνης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο και η Άννα αρχίζει να του παρέχει την «περίεργη» φροντίδα της. Ο Άλκης προσπαθεί να βάλει όρια στη Λήδα. Ο Θάνος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον Στέφανο και του ζητάει να μείνει μακριά από τη Μαρία, γεγονός που τη θυμώνει πολύ. Ο Σπύρος περιφέρεται οργισμένος και η Έλενα καταρρακωμένη ενώ ο Μιχάλης και η Λουίζα θα βρεθούν για πρώτη φορά, ελεύθεροι, μαζί.

Μόλις χθές επεισόδιο 82 στις  1/02/22

Επεισόδιο 82

Ο Μιχάλης και η Λουίζα είναι και πάλι μαζί, ενώ η Έλενα δυσκολεύεται να δεχθεί ότι ο Μιχάλης ζήτησε διαζύγιο. Κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τον μεταπείσει αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Όταν εκείνη φεύγει σε κακό χάλι από το σπίτι, ο Μιχάλης ανησυχεί να μην κάνει καμιά τρέλα. Η Βέρα προσπαθεί να δει τον Στάθη στη φυλακή. Απ’ την άλλη, ο Θάνος, ψάχνοντας το παρελθόν του Στέφανου, σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι έχει κάνει φυλακή και πάει να τον πιάσει και να του ζητήσει να αφήσει ήσυχη τη Μαρία.

Μόλις χθές επεισόδιο 83 στις  2/02/22

Επεισόδιο 83

Η Έλενα, αφού πιάνει τον Μιχάλη και τη Λουίζα να φιλιούνται αμέσως μετά τον χωρισμό τους, προσπαθεί απελπισμένα να τον ξανακερδίσει. Η Λουίζα και ο Μιχάλης αποφασίζουν να μιλήσουν στην Κατερίνα, τους έχει προλάβει ήδη όμως ο Σπύρος που κάνει τα πάντα για να την επηρεάσει.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 76 , 77 , 78 , 79 , 80

Η Κέλλυ, μέσα στην απελπισία της, ψάχνει και βρίσκει τον φίλο του Διονύση, αλλά καταφέρνει να χειροτερεύσει τη θέση του Στάθη. Η Κορίνα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση της στη Λήδα. Ο Αντώνης προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της Άννας. Ο Στέφανος προτείνει στον Ορέστη να τον βοηθήσει, υπό τον όρο όμως να μην υπάρχει πουθενά ο Σπύρος.

Μόλις χθές επεισόδιο 84 στις  3/02/22

Επεισόδιο 84

Η Έλενα μεταφέρεται στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της και ο Μιχάλης με τη Λουίζα ανησυχούν για την υγεία της. Ο εισαγγελέας προτείνει στην Κέλλυ μία νύχτα πάθους, όπως παλιά, για να φερθεί με επιείκεια στον προφυλακισμένο Στάθη. Η Άννα πλησιάζει ερωτικά τον Αντώνη που σοκάρεται και ο Ιάσονας τους πιάνει στα πράσα και γίνεται έξαλλος με τον πατέρα του. Ο Σπύρος εξακολουθεί να πιέζει τον Αντώνη να μεσολαβήσει για να πάρει το ξενοδοχείο της Λουίζας και να την πετάξει στον δρόμο.

Η Μαρία θέλει να βοηθήσει την Έλενα γιατί την λυπάται αλλά ο Αχιλλέας με τον Μιχάλη προσπαθούν να την αποτρέψουν. Η Βέρα είναι πολλή στεναχωρημένη με την προφυλάκιση του Στάθη και η Χριστίνα φοβάται μήπως κάνει καμία «τρέλα». Η Λουίζα δεν ξέρει πώς να χειριστεί την ακρόαση για την επιμέλεια της Κατερίνας, γιατί θέλει να είναι και επίσημα ζευγάρι με τον Μιχάλη.

Μόλις χθές επεισόδιο 85 στις  4/02/22

Επεισόδιο 85

Ο Σπύρος βρίσκει τη Λουίζα στο σαλόνι πεσμένη στο πάτωμα και ο γιατρός βρίσκει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αίμα της. Έρχεται η Χριστίνα και μετά ο Μιχάλης, ο οποίος αμφισβητεί ότι η Λουίζα πήρε μόνη της τα ναρκωτικά. Είναι σίγουρος ότι κάποιος την νάρκωσε. Ποιος όμως; Μόλις η Λουίζα συνέρχεται, έρχεται ο Αντώνης για να της κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για το ξενοδοχείο.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Η Κορίνα θέλει να μιλήσει με κάποιον για τα προβλήματα στη σχέση της και έρχεται πιο κοντά με τον Ιάσονα. Η Έλενα αποφασίζει να πάει σ’ έναν ψυχολόγο να ζητήσει βοήθεια. Ο Μιχάλης ρωτάει τη Μαρία αν βγήκε καθόλου η Έλενα το βράδυ από το σπίτι. Ο Αντώνης στη χαρτοπαικτική λέσχη λέει στον Σπύρο την απάντηση της Λουίζας στην πρότασή του. Ο Σπύρος κάνει άλλη μια προσπάθεια να πάρει την επιμέλεια της κόρης του.

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

Close