Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 86, 87 , 88

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 86, 87 , 88: Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθές επεισόδιο 86 στις  9/02/22

Επεισόδιο 86

Η Λουίζα υποπτεύεται τον Σπύρο για την ιστορία με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αίμα της αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Εκείνος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ιστορία και να διεκδικήσει την επιμέλεια της Κατερίνας. Η Λουίζα προσπαθεί να βρει μια λύση για να σώσει τον Όμιλο από τις τράπεζες και ο Μιχάλης στέκεται στο πλάι της. Ο Αντώνης της προτείνει να της δώσει εκείνος τα χρήματα που χρειάζεται με αντάλλαγμα το 65%. Τέλος, ο Στέφανος θα της δώσει κάποιες πολύτιμες πληροφορίες για τον Σπύρο.

Μόλις χθές επεισόδιο 87 στις 10/02/22

Επεισόδιο 87

Ο Σπύρος δείχνει στη Λουίζα την παράνομη λέσχη που διατηρεί, και εκείνη σοκάρεται. Τον απειλεί ότι θα τον καταγγείλει και εκείνος γελάει γιατί έχει την αστυνομία με το μέρος του. Η Λουίζα έχει πολλές ενοχές για την οικονομική καταστροφή του Ομίλου και μετά από πίεση του Ορέστη παραχωρεί το μεγαλύτερο μέρος του στον Σπύρο. Ο Αχιλλέας αποκαλύπτει στον Μιχάλη ότι ο Σπύρος έχει κάνει αίτηση για την αποκλειστική κηδεμονία της Κατερίνας.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 81 , 82 , 83 , 84 , 85

Τα παιδιά στο ίδρυμα κάνουν ένα βιντεάκι για να εμψυχώσουν τον Στάθη που βρίσκεται στη φυλακή. Η Έλενα λέει ψέματα στη Μαρία ότι θα πάει σε ψυχολόγο. Ο Άλκης κυνηγάει την Κορίνα για να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία. Η Άννα συνεχίζει την πολιορκία της στον Αντώνη. Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Μαρία για να ζητήσει άλλη μία φορά τη βοήθειά της.

Μόλις χθές επεισόδιο 88 στις 11/02/22

Επεισόδιο 88

Η Έλενα παραδέχεται στη Μαρία ότι δεν πήγε στη συνεδρία της και κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη της. Η Μαρία έχει κανονίσει να περάσει λίγο χρόνο με την Κατερίνα και ο Μιχάλης της το επιτρέπει με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι η Έλενα στο σπίτι. Η Κορίνα αποφασίζει να μείνει με τον Άλκη και να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσουν μαζί τη Λήδα.

Δείτε επίσης: Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 76 , 77 , 78 , 79 , 80

Η Λουίζα υπογράφει για την εξαγορά του Ομίλου, η διοίκηση περνάει στα χέρια του Σπύρου και εκείνη καταρρακώνεται. Η Έλενα, ακυρώνοντας μία ακόμη συνεδρία, θα βρεθεί στο σπίτι της Μαρίας μαζί με την Κατερίνα.

Μόλις χθές επεισόδιο 89 στις 14/02/22

Επεισόδιο 89

Η Λουίζα βρίσκει την Έλενα με την Κατερίνα στο σπίτι της και γίνεται έξαλλη. Γιατί αυτή η επικίνδυνη γυναίκα είναι μαζί με την κόρη της; Η Μαρία αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα και να διώξει την Έλενα από το σπίτι της. Η τελευταία βρίσκει καταφύγιο στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 65 , 66 , 67

Η Βέρα στο ίδρυμα έχει κατάθλιψη γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει τον Στάθη. Ο Σπύρος παίρνει την Κατερίνα από το σπίτι για λίγες μέρες για να μείνει μαζί του στο ξενοδοχείο. Η Κέλλυ είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για τον Στάθη, του οποίου ξεκινάει η δίκη.

Μόλις χθές επεισόδιο 90 στις 15/02/22

Επεισόδιο 90

Η δίκη του Στάθη προχωράει και τα πράγματα δεν φαίνονται ευοίωνα. Η Κατερίνα εξακολουθεί να μένει με τον πατέρα της. Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Στέφανου, βρίσκει τρόπο να εντοπίσουν τον Νικήτα στην Κούβα. Ο Ιάσονας τσακώνεται πάλι με τον πατέρα του, υπάρχουν πληγές που δεν λένε να κλείσουν. Ο Ορέστης προσεγγίζει τη Βάσια και εκείνη δεν είναι σίγουρη για τον σκοπό του. Ο Αντώνης λέει στη Μαρία ότι έφυγε από το σπίτι και από τη Δάφνη. Η Χριστίνα λέει στον Μιχάλη ότι δεν πρέπει να χωρίσουν με τη Λουίζα, πρέπει να μείνει δίπλα της και να την βοηθήσει. Η Κέλλυ κάνει μια μεγάλη θυσία για τον γιο της.

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

Close