Να μ’ αγαπάς: Πολύ ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς θα δούμε τον Λευτέρη να βγαίνει νικητής από τον καρκίνο και να ντύνεται γαμπρός. Ο νεαρός βρίσκει την ευτυχία στο πλευρό της Άννας και αισθάνεται ο πιο τυχερός άνθρωπος στο κόσμο
Η ξαφνική κατάρρευση του νεαρού μπροστά στα μάτια των δικών του ανθρώπων δεν ήταν μια απλή λιποθυμία, αλλά το «ξέσπασμα» μιας αλήθειας που ο ίδιος έκρυβε με κόπο: έναν όγκο στο κεφάλι. Η διάγνωση πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Λευτέρης στη σειρά «Να μ’ αγαπάς», ένας χαρακτήρας που έχει αγαπηθεί για την ευγένεια και το θάρρος του, βρίσκεται αντιμέτωπος με το πιο δύσκολο χειρουργείο της ζωής του.

Η Υπόσχεση του Λευτέρη που συγκινεί
Η απόφαση να μεταβεί στην Αγγλία είναι μονόδρομος, καθώς η συντηρητική αγωγή δεν επαρκεί πλέον. Όμως, πριν το μεγάλο ταξίδι, η σκηνή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των τηλεθεατών είναι ο αποχαιρετισμός του στην Άννα. Με το βλέμμα του ανθρώπου που γνωρίζει πως μπορεί να μην επιστρέψει, της δίνει σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, μια υπόσχεση ζωής: «Αν γυρίσω ζωντανός, θα παντρευτούμε». Είναι μια δήλωση αγάπης που υπερβαίνει τον φόβο, δίνοντας ελπίδα στην αγαπημένη του που καταρρέει.

Η μάχη μεταφέρεται στο Λονδίνο, όπου η αγωνία κορυφώνεται. Το χειρουργείο για την αφαίρεση του μηνιγγιώματος αποδεικνύεται εξαιρετικά επικίνδυνο. Την ώρα που οι γιατροί παλεύουν να τον κρατήσουν στη ζωή, η δίδυμη αδελφή του, η Φωτεινή, βιώνει μια συγκλονιστική μεταφυσική εμπειρία. Χιλιόμετρα μακριά, αισθάνεται στο σώμα της την ανακοπή που παθαίνει ο αδελφός της στο χειρουργικό κρεβάτι, αποδεικνύοντας τον αδιάρρηκτο δεσμό των δύο αδελφών.
Δείτε ακόμη: Να μ αγαπάς: Η Κατερίνα γίνεται αγρίμι και τσακίζει τον Χάρη
Παρά τις τρομακτικές επιπλοκές, ο Λευτέρης στη σειρά «Να μ’ αγαπάς» καταφέρνει να επανέλθει, με τη Φωτεινή να ηρεμεί τη στιγμή ακριβώς που ο αδελφός της βγαίνει από τον κίνδυνο. Ωστόσο, η επιστροφή στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολη. Ενώ ο Λευτέρης αναρρώνει, πίσω στο Ναύπλιο οι σκιές του παρελθόντος ξυπνούν. Στο φινάλε της σειράς, ο Λευτέρης ντύνεται γαμπρός, στο πλευρό της Άννας.