Οι εξελίξεις στην συνέχεια της σειράς, Να μ'αγαπάς, θα είναι άκρως αποκαλυπτικές, καθώς θα δούμε να βγαίνουν στο φως κρυμμένες αλήθειες που διαλύουν συθέμελα την οικογένεια Καλλιγά.
Να μ’αγαπάς: Η Νικαίτη, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, παίρνει το αίμα της πίσω για τον τρόπο που φέρθηκε ο Θεόφιλος τόσο στην ίδια όσο και στην Ζωή. Η γυναίκα, αποκαλύπτει στο πάρτι γενεθλίων που γίνεται προς τιμήν του, όλη την αλήθεια για τον Μάκη και τον συνθλίβει οριστικά.
Το πάρτι γενεθλίων του Θεόφιλου καταλήγει σε τραγωδία και μια μεγάλη αποκάλυψη προκαλεί σοκ σε όλους, όπως θα δούμε στη σειρά “Να μ’ αγαπάς”. Ο Θεόφιλος επιστρέφει σπίτι του μέχρι να βρεθεί ο δότης για να γίνει η μεταμόσχευση. Κανένα από τα παιδιά του δεν είναι συμβατός, ούτε από τους εργαζόμενους και μένει τώρα να βγουν τα αποτελέσματα του Μάκη.
Στο μεταξύ, είναι τα γενέθλια του Θεόφιλου και η Νικαίτη διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή την επιστροφή του στο σπίτι. Η Σοφία αντιδράει: «Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, τι πάρτι και γλέντια ετοιμάζεις;», την αποπαίρνει και η Νικαίτη απαντάει:
«Ολο μουρμουρίζεις, φτάνει πια. Θα περάσουμε μια ωραία, ήσυχη και οικογενειακή βραδιά». Το βράδυ η Ζωή εμφανίζεται στο σπίτι. Η Σοφία γίνεται έξαλλη, αλλά η Ζωή λέει στον Θεόφιλο: «Χρόνια σου πολλά! Δεν θα μπορούσα να λείπω από τα γενέθλιά σου. Αλλωστε υπήρξαμε πάνω από 20 χρόνια παντρεμένοι».

Η Νικαίτη ρίχνει τη βόμβα – Αποκαλυπτικός ο Μάκης
Ο Θεόφιλος της απαντάει: «Αν πιστεύεις πως αυτά θα είναι τα τελευταία μου γενέθλια, είσαι γελασμένη. Θα γίνω καλά και θα ζήσω, να το θυμάσαι». Η Νικαίτη φωνάζει και το προσωπικό της έπαυλης να παρευρίσκονται στα γενέθλια, ενώ έκπληξη αποτελεί και η εμφάνιση του Αγγελου με τη Φωτεινή και τον Λευτέρη. Ο Θεόφιλος παθαίνει σοκ:

«Νικαίτη, αν είχες σκοπό να με εκνευρίσεις τα κατάφερες. Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί εδώ;» και εκείνη του απαντάει: «Ηθελα να περάσεις τα γενέθλιά σου με όλη την οικογένεια, άλλωστε με τον Αγγελο είστε αδέλφια, δεν θα μπορούσε να λείπει».
Δείτε ακόμη: Να μ’ αγαπάς: Η Σοφία εκτός εαυτού θέτει στο στόχαστρο Ζωή και Άγγελο
Και εκεί η Νικαίτη πετάει τη μεγάλη βόμβα: «Εχω άλλη μία έκπληξη! Ελα εδώ Μάκη παιδί μου…», όλοι κοιτάζουν διστακτικά. «Τι συμβαίνει; Τι κάνεις;», τη ρωτάει ο Θεόφιλος κι εκείνη του απαντάει: «Προσπαθώ να φέρω κοντά τον πατέρα με τον γιο. Ετσι δεν είναι, Θεόφιλε; Να, ορίστε και το τεστ DNA», λέει και δίνει το χαρτί. Ολοι σοκάρονται και ο Μάκης χάνει τις αισθήσεις του από το σοκ, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ.
Σχετικά άρθρα:
- Να μ’ αγαπάς: Τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο της Άννας και του Λευτέρη τους κόβουν τα φτερά
- Να μ’αγαπάς: Ο Θεόφιλος πετάει την Σοφία έξω με τις κλωτσιές
- Να μ’ αγαπάς: Ο Θεόφιλος χάνει το νεφρό του
Όλα τα spoilers για τις ελληνικές σειρές στο daddy-cool.gr