Ο Δημήτρης Λάλος μετά το Σασμό σεναριογράφος σε νέα καθημερινή σειρά

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και το αποδεικνύει σε κάθε δουλειά του. Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής δραματικής σειράς  του ALPHA ΣΑσμός βλέποντας τις καλλιτεχνικές μετοχές του να χτυπούν κόκκινο, σχεδιάζει ήδη το επόμενο βήμα του.

ΑΑΑΑΑΑΑ παιδιά θα τρελαθωωωωω

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ φωνάζει στον Παύλο πως το παιδί είναι του Αστέρη

Ο Δημήτρης Λάλος μετά το Σασμό σεναριογράφος σε νέα καθημερινή σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης όμηρος των Βρουλάκηδων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού my TV, ο Δημήτρης Λάλος έχει γράψει το σενάριο νέας σειράς που επιθυμεί να προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση και έχει όλα αυτά τα στοιχεία που αναζητά, προκειμένου να κεντρίζουν το ενδιαφέρον τόσο του ίδιου όσο και του κοινού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lalos Dimitris (@lalos.dimitris.official_)

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Μάλιστα έχει καταθέσει την πρόταση του στα στελέχη του alpha για να την μελετήσουν και σε περίπτωση που τους ενδιαφέρει να προχωρήσουν με τη συμφωνία και να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Οι αποφάσεις, αναμένεται να παρθούν σύντομα.

Προσωπική μας αποψη είναι πάντως πως αν το σενάριο του Δημήτρη Λάλου είναι δυνατό, δεν θα το αφήσει το κανάλι από τα χέρια του

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close