Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή. 

Θα έχουμε δράματααααα!

Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες έρχονται αντιμέτωποι για τον έρωτα της Αργυρώς και του Αστέρη και κάπως έτσι θα πορευτούμε για την συνέχεια. Η αλήθεια αργεί, αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια.

Και στον Σασμό οι τηλεοπτικοί ήρωες μόλις τα μυστικά αποκαλυφθούν, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να πάνε μπροστά. Κάποιοι αναλαμβάνουν και ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Ο πιο σοφός θα είναι και ο κερδισμένος. Μήπως αυτός θα είναι ο Αστέρης;

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο φως η σχέση Αστέρη-Αργυρώς

Ανάμεσα στα 2+1 μυστικά που θα βγουν στο φως δύο είναι τα πιο σημαντικά. Και εδώ έχουμε έναν άλυτο γρίφο. Θα αποκαλύψει τελικά ο Τόλης στον Αστέρη πως ο αδελφός του είναι δολοφόνος; Μήπως ο Μαθιός το ομολογήσει από μόνος του;

Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη φέρνει νέα βεντέτα

Με τις επιπολαιότητες του Σταύρου ο οποίος θα απαγάγει το παιδί της Αργυρώς στον Σασμό μέσα στην απελπισία του, θα μάθουν όλοι τελικά για τον έρωτα της με τον Αστέρη και θα υποψιαστούν και την επανασύνδεση. Το όλοι σημαίνει όλοι. Ακόμη και ο Παύλος και θείος της Αργυρώς ο οποίος φυσικά και θα θυμώσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Θανάσιμη ενέδρα για τον Τόλη

Κάπως έτσι το μαθαίνει και η Καλλιόπη και οι δύο οικογενειών κάνουν νέα συμβούλια για να αναμετρηθούν. Ξέρεις, αυτά τα γνωστά ξαδέλφια που τρολάρουν συνεχώς άμα τη εμφανίσει τους στο Twitter.

Και πριν δούμε εξέλιξη αλά «Της αγάπης μαχαιριά», θα έχουμε και την απόφαση του Αστέρη να προφυλάξει με κάθε τρόπο την Αργυρώ. Μένοντας και για λίγο σε απόσταση.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Το μυστικό για το παιδί του θα το μάθει χρονικά λίγο αργότερα, όπως άλλωστε αποκάλυψε και ο Ορφέας Αυγουστίδης με συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day».

Από ότι είπε από κάποια λάθη του Σταύρου θα μάθει πως είναι ο πατέρας: «Δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αποκάλυψη σχετικά με την πατρότητα του Πετράκη άλλο. Είναι μία πληροφορία που γνωρίζουν πολλοί στο χωριό, οπότε δε θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά του Αστέρη. Δε μπορώ να σας πω με ποιο τρόπο».

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Η αλήθεια είναι πως η Αργυρώ θα προσπαθήσει πολλές φορές να μιλήσει για τον μικρό Πετρή στον Αστέρη. Αλλά όσα θα συμβούν ενδιάμεσα, δεν θα της αφήσουν περιθώρια για να το κάνει. Αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος της στην συνέχεια.

Ο Στεφανής έκανε διάφορες παρανομίες και μάλιστα μαζί με τον Φαρμάκη ο οποίος θα βρει την ευκαιρία να ζητήσει τα χρωστούμενα. Και μάλιστα από τον άνθρωπο που είναι ο πλέον αθώος, ο Μαθιός, απλά γιατί είναι σε κόντρα μαζί του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βαριά βεντέτα ξεσπά- Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Ευτυχώς σε αυτή την ιστορία Μαθιός και Αστέρης συμμαχούν για να βρουν μία λύση ως αδέλφια πριν φτάσουν αυτά τα νέα στα αυτιά της Καλλιόπης.

Δεν είναι όμως το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο Μαθιός. Γιατί άλλος είναι ο μεγάλος κίνδυνος και το μεγάλο μυστικό. Θα δώσει τελικά ο Τόλης το γράμμα του Κώστα στον Αστέρη που αποκαλύπτει πώς ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή;

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ξεχειλίζει την οργή της Καλλιόπης

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκιά του Στεφανή βαραίνει Μαθιό και Βασιλική

Εδώ μάλλον θα έχουμε εκπλήξεις και αυτό το γράμμα μπορεί ο Αστέρης να μην το διαβάσει ποτέ. Όχι μόνο γιατί διστάζει ο Τόλης, αλλά πρακτικά μπορεί να μην είναι σε θέση να το δώσει.

Αν θυμάσαι κάποιοι από τη φυλακή που ξέρουν πως ο Τόλης έχει δει πως ο Κώστας δολοφονήθηκε από εκείνους, ήξεραν πως φυλούσε ένα γράμμα. Θα τον αναζητήσει αυτή η συμμορία και εκτός φυλακής. Μήπως το γράμμα τελικά χαθεί;

Έτσι όπως εξελίσσεται η ιστορία, η Βασιλική έχει τον Μαθιό πια ως τον απόλυτο ήρωα της ζωής της. Ειδικά τώρα που μαθαίνει πως ο Στεφανής είχε μία κρυφή ζωή και έκανε παρανομίες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια ξανά μήλον της Έριδος

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Ακόμη και ο γιος της Νικηφόρος σβήνει για πάντα από την καρδιά του τον πατέρα του και έχει πια μόνο τον Μαθιό. Όταν μάθουν μάλιστα ότι πλήρωσε ακόμη και όσα χρωστούσε θα τον έχουν ως είδωλο στο σπιτικό τους.

Πολύ πιθανό βλέπουμε – γιατί υπάρχουν και οι σχετικές πληροφορίες – ο ίδιος ο Μαθιός να ομολογήσει τελικά σύμφωνα με το queen.gr πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή.

Η λέξη συνείδηση που ακούστηκε από τον παπά Μιχάλη στο γενικό τρέιλερ της σειράς στην αρχή της χρονιάς, είναι το κλειδί για όλες τις υποθέσεις. Η συνείδησή του λοιπόν του λέει πια πως πρέπει να πει την αλήθεια. Η Βασιλική παρόλο που απεχθάνεται τη βία θα τον δικαιολογήσει. Αυτό θα το δούμε χρονικά αρκετά αργότερα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close