Σασμός: Η Αργυρώ φωνάζει στον Παύλο πως το παιδί είναι του Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Αργυρώ φωνάζει στον Παύλο πως το παιδί είναι του Αστέρη. 

Θα πάθει κάνα εγκεφαλικό ο Παύλος 😂

Από τη στιγμή που ο Παύλος μαθαίνει ότι η Αργυρώ είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να μπει ανάμεσα τους. Δεν ανέχεται η ανιψιά του να είναι μαζί με το γιο εκείνου που σκότωσε τον πολύ αγαπημένο του ξάδερφο Μάρκο.

Προβλέποντας την αντίδραση του τόσο η Μαρίνα όσο και η Αργυρώ μπαίνουν στη διαδικασία να του μιλήσουν όμως εκείνος έχει πάρει την απόφαση του. Έτσι όταν ο Αστέρης εξαφανίζεται από προσώπου γης το μυαλό και των δύο γυναικών πηγαίνει στον Παύλο.

Σασμός-Παύλος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης όμηρος των Βρουλάκηδων

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται συμμαχία φωτιά

Η Αργυρώ μετά τη νύχτα πάθους που πέρασαν αρνείται να δεχτεί πως δεν θέλει να της μιλήσει και συζητάει με τη μητέρα της. “Δεν είναι έτσι ο Αστέρης. Δεν με έχεις συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές, κάτι έχει συμβεί μαμά, το νιώθω” θα πει στην Μαρίνα και εκείνη θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει.

Εξίσου πολύ θα ανησυχήσει και η οικογένειά του. Η  Καλλιόπη και ο Μαθιός θα τον ψάχνουν απεγνωσμένα και όταν συνειδητοποιήσουν πως είναι εξαφανισμένος για αρκετές ώρες θα αρχίσουν τις κακές σκέψεις οι οποίες είναι συνυφασμένες με την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η νέα εντολή θανάτου

Έτσι και έχουν πειράξει το κοπέλι μου θα με βρουν μπροστά τους. Αλλά ξέρω εγώ. Για όλα φταίει ο Παύλος. Τρομοκρατεί την οικογένειά μου, σκότωσε τον άντρα μου, τι άλλο θέλει πια;” λέει η Καλλιόπη. Στο μεταξύ ο Παύλος τηλεφωνεί στην Αργυρώ και παραδέχεται ότι εκείνος έχει απαγάγει τον Αστέρη.

Μαζί με τη μητέρα της προσπαθούν να του εξηγήσουν πως θα μπλέξει αν δεν τον αφήσει να φύγει ενώ εκείνος δε φαίνεται να καταλαβαίνει. “Δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις! Δεν μπορείς να αποφασίσεις εσύ τι είναι καλό για μένα και το παιδί μου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο φως η σχέση Αστέρη-Αργυρώς

Άφησέ τον ήσυχο. Δεν καταλαβαίνεις στην τελική πως όσο τον απομακρύνεις από μένα τόσο πολύ θα τον θέλω δίπλα μου;” τον ρωτά.

Μετά από εκείνη αναλαμβάνει δράση και ο Αντώνης. “Παύλο προσπαθούμε τόσα χρόνια να διαλύσουμε το μίσος που σας χωρίζει κι εσύ χωρίς αφορμή μπλέκεις τα πράγματα περισσότερο. Άσε τα παιδιά να ζήσουν αυτά που νιώθουν, είναι μονόδρομος για εκείνα. Δεν το βλέπεις;” θα του πει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Θανάσιμη ενέδρα για τον Τόλη

Οι δυο τους, Αντώνης και Αργυρώ, καταφέρνουν να εντοπίσουν τα ίχνη του Αστέρη σε μια αποθήκη στο βουνό. Μαζί είναι και τα ξαδέρφια της Μαρίνας που επίσης έχουν ορκιστεί εκδίκηση την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Ευτυχώς για όλους ο Αστέρης χαίρει άκρας υγείας και τελικά καταφέρνουν να πείσουν τον Παύλο να τον αφήσει να φύγει όταν η Αργυρώ φωνάζει στον Παύλο ότι ο Πετρής είναι παιδί του Αστέρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close