Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης θα βρεθεί όμηρος των Βρουλάκηδων. 

Η μόνη από τους Βρουλάκηδες που θέλουμε να κρατήσει τον Αστέρη όμηρο, είναι η Αργυρώ!

Τον βασανίζουν και τον σημαδεύουν με όπλο

Ένα ντόμινο συγκλονιστικών εξελίξεων διαδραματίζεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του alpha σύμφωνα με το περιοδικό myTV. Από τη μία η αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του μιας και οι Βρουλάκηδες τον απαγάγουν και τον απειλούν να τον σκοτώσουν.

Κι απ’ την άλλη ο Σταύρος παίρνει τον μικρό Πετρή και εξαφανίζεται. Ο μεγαλύτερος φόβος της Μαρίνας και της Αργυρώς ήταν να μη μάθει ο Παύλος αλλά και τα ξαδέρφια της πρώτης για την σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται συμμαχία φωτιά

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Ωστόσο ο Σταύρος συνεχίζοντας να εκδικείται με μανία το παράνομο ζευγάρι δείχνει τις φωτογραφίες που μαρτυρούν την σχέση τους στον Παύλο. Από ‘κείνη την ώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για ακόμη μία βεντέτα ανάμεσα στο Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

Ο Παύλος και τα ξαδέρφια της Μαρίνας όπως θα παρακολουθήσουμε συσπειρώνονται και ετοιμάζουν προσεκτικά ένα σχέδιο εναντίον του Αστέρη. Μάλιστα καταφέρνουν και τον παγιδεύουν παίρνοντάς τον όμηρο. Όσο κι αν προσπαθεί ο Αστέρης να αντισταθεί και να τους ξεφύγει δεν θα τα καταφέρει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η νέα εντολή θανάτου

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Θα γίνει έρμαιο του μίσους που νιώθουν για την οικογένειά του και θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στα χέρια τους. Η εξαφάνιση του Αστέρη γίνεται γρήγορα γνωστή και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα ενώ η Καλλιόπη απειλεί Θεούς και δαίμονες.

Ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον αδερφό του και η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη. Όμως λίγες ώρες αργότερα η τελευταία δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Παύλο ο οποίος της ζητάει να τον συναντήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο φως η σχέση Αστέρη-Αργυρώς

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί

Η κοπέλα αντιλαμβάνεται πως ο Αστέρης κινδυνεύει και αποφασίζει να αφήσει τον γιο της με τον Σταύρο. Η Αργυρώ παίζει το τελευταίο της χαρτί προσπαθώντας να γλιτώσει τον αγαπημένο της από την οργή του θείου της. Φτάνει στο σημείο που τον κρατούν αιχμάλωτο και ικετεύει να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τα ξαδέρφια της Μαρίνας σημαδεύουν τον Αστέρη με όπλο και  ετοιμάζονται να πυροβολήσουν. Ωστόσο η Αργυρώ καταφέρνει να τον σώσει αποκαλύπτοντας στον Παύλο πως ο Πετράκης είναι παιδί του Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θανάσιμη ενέδρα για τον Τόλη

Σασμός-Καλλιόπη-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Τότε ο Παύλος σοκαρισμένος τον αφήνει να φύγει ενώ ζητάει από την Αργυρώ να του πει όσα έχουν συμβεί. Λίγο αργότερα η κοπέλα διαισθάνεται πως ο γιος της είναι σε κίνδυνο και πηγαίνει στο σπίτι του Σταύρου.

Ωστόσο τόσο εκείνος όσο και το μωρό είναι άφαντοι. Οι ώρες περνούν και ο Σταύρος δε δίνει κανένα σημείο ζωής για το που βρίσκεται. Η εξαφάνιση του Σταύρου μαζί με τον Πετράκη πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Ο φόβος ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι Σταματάκηδες σαν αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο φορτίζει το κλίμα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ να τα ξαναβρει με τον Αστέρη

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μπαίνει μπροστά για να μην σκοτώσει ο Παύλος τον Αστέρη

Ο Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ αλλά εκείνη βρίσκεται σε απόγνωση και στο απόλυτο αδιέξοδο. Ο Αντώνης παλεύει να τους ειδοποιήσει πριν προλάβει να γίνει κάποιο κακό. Όσο συμβαίνουν αυτά η Καλλιόπη διαπιστώνει ότι είναι ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ. Η αγάπη τους την ξεπερνάει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close