Ο όρκος επόμενα επεισόδια : 33, 34

Ο όρκος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 33, 34 :  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ . Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Ο όρκος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 33 στις 18/6/22

Σάββατο 18/6/22

Επεισόδιο 33

Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει τον ένοχο. Η Λάιλα Αχμέντ του μιλάει για τη δική της οπτική της ιστορίας και ξεσκεπάζει στοιχεία, που ο Ίαν απέφυγε να του αναφέρει. Ο Φάνης έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του, αλλά το παρελθόν συνεχίζει να τους χωρίζει. Η Ολίβια Λινού ανακοινώνει στον Στέφο ότι τον εγκαταλείπει, ενώ ο Σάλβα και η υπόλοιπη Ομάδα της Ιατρικήςτου Δρόμου ψάχνουν τρόπο να τον ξεσκεπάσουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Η Νταίζη (κοπέλα του Ανδρέα Ζαφείρη) προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ίαν, ο οποίος βρίσκει τη συμπεριφορά της ύποπτη. Η ιστορία της Νινέτας (καθαρίστρια της Δομής) αποκαλύπτει το τελευταίο μέρος που εμφανίστηκε η Μιράντα, και ο Άγγελος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ένοχο.

Ο όρκος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 34 στις 18/6/22

Σάββατο 18/6/22

Επεισόδιο 34

Μετά την κουβέντα του με τη Λάιλα οι υποψίες του Άγγελου στρέφονται ξανά προς τον Ίαν. Ο Φάνης, με τη βοήθεια της Πάτι, αποφασίζει να ψάξει τον πατέρα του για να του κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Ο Στέφος βρίσκεται στη φυλακή κι αποκαλύπτει στον Σάλβα την αλήθεια για το ασθενοφόρο και τα ναρκωτικά, την ώρα που ο Ζαφείρης ξεφεύγει από κάθε κατηγορία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Ο Ίαν μιλάει στην Νταίζη για τους εφιάλτες του και για το ότι μπορεί να
εμπλέκεται χωρίς να το ξέρει στην εξαφάνιση της Μιράντας Αλυφαντή. Ένα τηλεφώνημα, που ο Άγγελος αποφεύγει συνεχώς, θα του δώσει τη λύση στο μυστήριο. Ο Άγγελος περνάει το βράδυ του στο σπίτι της Άρτεμης και οι απαντήσεις έρχονται μες στη μέση της νύχτας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά ο όρκος με ένα κλικ εδώ

Close