Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Αστέρης εκμυστηρεύεται στην Βασιλική ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει. 

Η φιλία της Βασιλικής και του Αστέρη, είναι ό,τι καλύτερο είδαμε στον Σασμό φέτος, από φιλικές σχέσεις που άνθισαν

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ο Αστέρης και ο Σταύρος βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο καθένας από την δική του πλευρά. Από την μία ο Σταύρος νιώθει την γυναίκα του να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την στιγμή που επέστρεψαν στην Κρήτη και συνάμα ανησυχεί πως το πρόβλημα υγείας της, θα θέσει σε κίνδυνο την ζωή της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Σασμός-Αστέρης-

Όμως έχει έναν κολλητό φίλο, τον Χρήστο, που νιώθει ότι μπορεί να τον καταλάβει. Ο Αστέρης από την άλλη, ανησυχεί πως η μόνη γυναίκα που αγάπησε ποτέ στην ζωή – συμπτωματικά είναι το ίδιο πρόσωπο με την γυναίκα του Σταύρου – θα χάσει την ζωή της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Ταυτόχρονα μαθαίνει πως ο μικρός Πέτρος είναι δικό του παιδί και πονάει ακόμη περισσότερο που δεν μπορεί να τον γνωρίσει και δεν μπορεί να περάσει μαζί του όμορφες στιγμές πατέρα – γιου. Και όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, νιώθει άσχημα που πουλάει τέτοιο παραμύθι στον Σταύρο.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το φρικτό τέλος της Άσπας

Ο Αστέρης νιώθει να πνίγεται με όλα αυτά τα μυστικά που βρέθηκε να κρατάει ξαφνικά. Αποφασίζει λοιπόν να μιλήσει στην Βασιλική, την μόνη πραγματική φίλη που έχει στην Κρήτη για ένα ένοχο μυστικό του. Της αποκαλύπτει πως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει φίλος με τον Σταύρο, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως Χρήστο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Παντρεύεται ο Αστέρης

Η Βασιλική σοκάρεται από τις εξελίξεις. Του λέει πως πρέπει να μείνει μακριά από την οικογένεια της Αργυρώς αν θέλει πραγματικά η Αργυρώ να είναι ευτυχισμένη και πως μετά από όσα έγιναν αν μαθευτεί κάτι τέτοιο τα πράγματα θα πάρουν ακόμη πιο άσχημη τροπή.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα εγκαταλείπει τον Γεράσιμο

Μέσα της όμως, καταλαβαίνει τον Αστέρη. Μην ξεχνάτε ότι και η Βασιλική για πολλά χρόνια ζούσε με τον πόνο, να είναι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που δεν αγαπούσε και να μένει μακριά από τον έρωτα της ζωής της. Του αποκαλύπτει πως ούτε η Άσπα αλλά ούτε και η Μαρίνα είναι συμβατοί δότες και αυτό φέρνει τον Αστέρη σε απελπισία.

Δείτε ακόμα Σασμός : Aπό το Άκρως Οικογενειακόν πρωταγωνιστής στον Σασμό

Σχετικά με την ψεύτικη ταυτότητα που έχει παρουσιάσει στον Σταύρο, η Μαρίνα μαθαίνει όλη την αλήθεια, Φοβούμενη πως ο Αστέρης είναι έτοιμος να καταστρέψει τον γάμο και την ζωή της Αργυρώς για ακόμη μία φορά του επιτίθεται με μανία. Τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια; Θα το ανακαλύψουμε στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close