Ο-Παράδεισος-των-Κυριών-Μάρκος

Ο Παράδεισος των Κυρίων: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την αιματηρή ληστεία στον παράδεισο.

Βαι βαι βαι το τινάξανε το μαγαζί

Το τελευταίο διάστημα ο παράδεισος των κύριων έχει εκτοξευτεί σε πωλήσεις αλλά και σε φήμη. Κάποια στιγμή, λοιπόν γίνεται στόχος ληστών. Άγνωστοι άντρες εισβάλλουν στον παράδεισο θέλοντας να πάρουν χρήματα από το ταμείο αλλά και κάποια ακριβά κομμάτια του καταστήματος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ρεζιλεύεται σε όλη τη Μάνη

Ο Παράδεισος των Κύριων: Πιπίτσα και Μάρκος παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει στην τρέλα την Ιουλία

Όμως ο Μάρκος τους αντιλαμβάνεται και στην προσπάθειά του να τους από το αποτρέψει τραυματίζεται σοβαρά. Ο άντρας μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο ενώ η είδηση της αιματηρής ληστείας προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική παρατάει τον Μαθιό και φεύγει από το σπίτι

Ο Παράδεισος των Κύριων: Πιπίτσα και Μάρκος παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ λιώνει στην αγκαλιά του Αστέρη

Οι γιατροί ενημερώνουν τον Μάρκο και την οικογένειά του που βρίσκεται στο πλευρό του, πως θα πρέπει να νοσηλευτεί για λίγες ημέρες. Κάποια στιγμή, η Μιράντα τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο και τότε ο Μάρκος της εξομολογείται πως είναι ερωτευμένος μαζί της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Διαμάχη μέχρι τέλους για τον φόνο του Άγγελου

Ο Παράδεισος των Κύριων: Πιπίτσα και Μάρκος παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η απώλεια της Αγγελικής διαλύει την οικογένεια Καστρινού

Εκείνη δεν αντιδρά, καθώς τον βλέπει μόνο σαν φίλο και δεν θέλει να την φέρει σε δύσκολη θέση. Από την άλλη ο Μάρκος αισθάνεται πως του έφυγε ένα μεγάλο βάρος από μέσα του και μετά το περιστατικό που διαδραματίστηκε στον παράδεισο, που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του, θέλει να αλλάξει τα πάντα γύρω του!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close