Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Το πένθος τρελαίνει τον Θέμη και η απώλεια της Αγγελικής διαλύει την οικογένεια Καστρινού

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… Κύρα τον πούλο απο την οικογένεια

Δραματικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα καινούργια επεισόδια της σειράς του mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτές επικεντρώνονται γύρω από την οικογένεια Καστρινού, που βρίσκεται υπό διάλυση μετά τον τραγικό θάνατο της Αγγελικής. Έκτοτε, τα μέλη της έρχονται αντιμέτωπα με τις τύψεις και τις ενοχές που αναλογούν στον καθένα.

Το Μαύρο Ρόδο πρόκειται να επιστρέψει πολύ σύντομα στο πρόγραμμα του mega και οι εξελίξεις που έρχονται υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο πρώτο επεισόδιο για το δεύτερο μέρος της τρέχουσα σεζόν αποκαλύπτεται το πρόσωπο που πέφτει αιμόφυρτο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πέτρου.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τέλος το κρυφτό!

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα αλλάζουν – Θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας της

Αυτό δεν είναι άλλο από τη μητέρα του, την Αγγελική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, ο Πέτρος και η Ελισάβετ η οποία λίγο πριν του έσωσε τη ζωή αντικρίζουν την γυναίκα στο έδαφος και την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, η Αγγελική παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο γιος της και η δόκιμη μοναχή προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Κάποια στιγμή, ο Πέτρος αναγκάζεται να βρει την ψυχική δύναμη και να ενημερώσει σχετικά τον πατέρα του Θέμη, την αδερφή του, Αλεξία, αλλά και τη γιαγιά του Κύρα. Κανένας δεν πιστεύει αυτό που ακούει θεωρώντας ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο, μέχρι τη στιγμή που πηγαίνουν στο νοσοκομείο και ενημερώνονται για την σοβαρή κατάσταση της γυναίκας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αστυνομία ψάχνει την Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Το μεγάλο μυστικό του Πέτρου και της Ελισάβετ στη φόρα

Μόνο που εκείνη δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει, με την οικογένεια Καστρινού να διαλύεται ψυχολογικά… Συγκεκριμένα, ο Θέμης, μετά τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, με την οποία είχαν συμφωνήσει από κοινού να κάνουν μία νέα αρχή, τρελαίνεται και πνίγεται από τύψεις και ενοχές.

Είναι πεπεισμένος ότι πίσω από την εγκληματική ενέργεια κρύβεται ο Βίκος και θέλοντας να του στείλει ένα μήνυμα και να τον τρομοκρατήσει δεν αργεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Πλέον, το μόνο που θέλει, αφού δεν έχει τίποτα πολύτιμο να χάσει, είναι να εκδικηθεί και να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Μακελειό στο μοναστήρι

Μαύρο-Ρόδο-Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Συγκεκριμένα με την ίδια του τη ζωή. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνα να καταστρώνει το ένα σχέδιο μετά το άλλο, μέχρι να πετύχει τον στόχο του. Από την άλλη ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας του, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ενώ νιώθει υπεύθυνος για ό,τι συνέβη κατηγορεί τον πατέρα του καθώς αν δεν ήταν εκείνος και η κόντρα του με τον Βίκο τίποτα από αυτά δεν θα είχαν συμβεί.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η αδερφή του η Αλεξία η οποία είχε μεγάλη αδυναμία στην Αγγελική. Βέβαια, εκείνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να σταθεί στο πλευρό του πατέρα της, καθώς και να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνον και τον αδερφό της δεδομένου ότι οι σχέσεις τους κρέμονται από μία λεπτή κλωστή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για την ζωή του Βίκου

Από την άλλη η Κύρα νιώθει ανήμπορη να διαχειριστεί το θάνατο της κόρης της ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Η γυναίκα προσπαθεί να πλησιάσει τον Θέμη και τα εγγόνια της, αλλά στην παρούσα φάση δεν δείχνουν πρόθυμοι να την δεχτούν.

Κι γι’ αυτό την θεωρούν υπαίτια αν όχι συνενοχή, μιας και συνεργαζόταν στενά με τον Βίκο με στόχο να χωρίσει την Αγγελική από τον Θέμη,. Ταυτόχρονα, όμως δεν ξέρει και με ποιον τρόπο να προσεγγίσει τον Βίκο, καθώς και η ίδια είναι σίγουρη για την εμπλοκή του…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close