Ο-Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος-Μιράντα

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές και ευχάριστες καθώς θα δούμε πως ο Ντίνος και η Μιράντα γίνονται ζευγάρι.

Όλο ευχάριστα νέα έχουμε… Καλά θα περάσουμε απο ότι φαίνεται…

Έπειτα από μία παύση λόγω της εορταστικής περιόδου η καθημερινή σειρά του ALPHA Ο Παράδεισος των Κύριων θα επιστρέψει τον Ιανουάριο με νέα επεισόδια. Σε αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας θα δούμε μία νέα σχέση να δημιουργείται.

Όλα ξεκινούν όταν ο Ντίνος αποφασίζει να βγάλει οριστικά από τη ζωή του την Αιμιλία και συνειδητοποιεί την ανάγκη του να έχει στο πλευρό του μία νέα σύντροφο.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος εξαφανίζεται

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 53, 54, 55, 56

Δείτε ακόμη Αργύρης Πανταζάρας: Νέος έρωτας για τον ηθοποιό της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών

Ο ίδιος λοιπόν, γνωρίζοντας πως η Μιράντα είναι ερωτευμένη μαζί του την προσεγγίζει παρόλο που εκείνη στην αρχή είναι επιθετική και κρατάει αποστάσεις, τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί και παραδίνεται στα συναισθήματά της.

Οι δυο τους φιλιούνται και κάνουν για πρώτη φορά έρωτα. Έπειτα αποφασίζουν να είναι μαζί αλλά ο Ντίνος της ζητάει να μην αποκαλύψουν σε κανέναν την σχέση τους.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια αναπάντεχη συνάντηση ραγίζει καρδιές

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19 , 20

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 53, 54, 55, 56

Τότε η Μιράντα σκέφτεται πως ίσως ντρέπεται για εκείνη και γι’ αυτό θέλει να μείνει κρυφός ο δεσμός τους. Όμως ο Ντίνος της ξεκαθαρίζει πως ο λόγος που της το ζήτησε είναι γιατί πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες στη δουλειά.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος αυτοκτονεί;

Παράδεισος-των-Κυριών-Μιράντα-Ντίνος

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Κι ενώ η Μιράντα είναι πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ, η Ζηνοβία αντιλαμβάνεται πως ο Ντίνος ναι μεν είναι χαρούμενος που έχει δίπλα του μία κοπέλα που νοιάζεται για αυτόν αλλά σίγουρα δεν τρέφει δυνατά αισθήματα για εκείνη. Τότε σε έντονο ύφος του ζητάει να είναι προσεκτικός και να μην εκμεταλλευτεί την Μιράντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close