Παράδεισος των Κυριών-Ντίνος-

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε αν τελικά ο Ντίνος αυτοκτονεί. 

Όχι γλυκέ μας Ντίνοοοοοο! ΜΗ ΚΑΛΕ ΛΕΜΕ!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια τις καθημερινής σειράς του Alpha, Παράδεισος των Κύριων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που σας εξασφάλισε το περιοδικό myTv. Η Μιράντα μετά την απόρριψη του Ντίνου και τον καβγά τους εξακολουθεί να είναι θυμωμένη μαζί του.

Μάλιστα, ενώ πλησιάζει η δική στην οποία κατηγορείται για πλαστογραφία αρνείται να δεχτεί την βοήθεια του δικηγόρου του Παπακώστα. Παρόλο που ο τελευταίος αλλά και Μάρκος της ζητούν να σκεφτεί λογικά και να μιλήσει με το Βύρωνα για την υπεράσπιση της εκείνη ξεκαθαρίζει πως μπορεί να χειριστεί μόνη της αυτή την υπόθεση.

Δείτε ακόμα Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Παράδεισος των Κυριών-Μιράντα-

Δείτε ακόμα Παράδεισος των Κυριών: Νέα σχέση στην σειρά

Η ημέρα της δίκης της Μιράντας φτάνει και ο πατέρας της τελικά δεν καταθέτει υπέρ της. Τα στοιχεία για την αθώωση της είναι ελάχιστα και έτσι κρίνεται ένοχη για πλαστογραφία. Η απόφαση των δικαστών σοκάρει την κοπέλα καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο επιπόλαια φέρθηκε με αποτέλεσμα να καταδικαστεί.

Όμως ο Μάρκος βρίσκεται ξανά στο πλευρό της και αναλαμβάνει πλήρως ο ίδιος το απαιτούμενο χρηματικό ποσό της εγγύησης ώστε η Μιράντα να αφεθεί ελεύθερη.

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 49, 50, 51, 52

Παράδεισος των Κυριών-Μιράντα-

Δείτε ακόμα Παράδεισος των Κυριών: Ο αρραβώνας που θα ανατρέψει τα πάντα

Στον παράδεισο τώρα ο Ντίνος μαθαίνει τυχαία απ’ τη Γεωργία πως η Αμαλία και ο Πάρης αρραβωνιάζονται στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά. Τότε συνειδητοποιεί πως όλα τελείωσαν οριστικά ανάμεσα σε εκείνον και την κοπέλα και φεύγει απ’ το μαγαζί στεναχωρημένος χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν.

Δείτε ακόμα Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά

Παράδεισος των Κυριών-Ντίνος-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47, 48

Οι ώρες περνούν και η απουσία του Παπακώστα αναστατώνει ιδιαίτερα την Ζηνοβία η οποία έχει ένα πολύ κακό προαίσθημα. Η εξαφάνιση του Ντίνου φέρνει τα πάνω κάτω στο πολυκατάστημα και όλοι τον αναζητούν παντού.

Δείτε ακόμα Παράδεισος των Κυριών: Όλη η αλήθεια για το παιδί της Μιράντας

Παράδεισος των Κυριών-Ντίνος-

Δείτε ακόμα Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία και η Όλγα έρχονται σε σύγκρουση

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close