Παράδεισος-των-Κυριών-Μιράντα

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μιράντα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Πάει έχουμε ξεφύγει…

Δύσκολες στιγμές περνά η Μιράντα, η οποία δέχεται απανωτά χτυπήματα από τη μοίρα. Ο Χρηστίδης την κυνηγά, ο πατέρας της δεν την καταδέχεται κι ο έρωτας της ζωής της δεν την αγαπά. Μολονότι ο Ντίνος κι η Μιράντα έχουν έρθει πιο κοντά, η αγάπη του Παπακώστα για την Αμαλία είναι τεράστια.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Νέα σχέση στην σειρά

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 49, 50, 51, 52

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος γίνονται εχθροί

Όταν ο Ντίνος ανακοινώνει στη Μιράντα ότι δεν την βλέπει ερωτικά κι ότι είναι ακόμη ερωτευμένος με την Αμαλία, εξοργίζεται. Η Μιράντα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Παράδεισου των Κυριών» και καταρρέει.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 49, 50, 51, 52

Παράδεισος-των-Κυριών-Μιράντα-Ντίνος

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Δεν μπορεί να διαχειριστεί την απόρριψη και, σύμφωνα με το Τηλεόραση, οργή και θυμός πλημμυρίζουν την ψυχή της. Η Μιράντα επιτίθεται στον Παπακώστα και του φωνάζει ότι δεν γίνεται τη μία να τη φιλάει και μετά να της λέει ότι θέλει άλλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Δεν ξέρει τι να κάνει κι ο πόνος είναι μεγάλος. Η θλίψη την κυριεύει κι έτσι κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ποιος θα βρεθεί δίπλα στην Μιράντα και θα τη σώσει, στον «Παράδεισο των Κυριών»; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close