Παγιδευμένοι: Νέα κρίση στην σχέση Δημήτρη και Αννας

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού μια νέα κρίση έρχεται στην σχέση Δημήτρη και Άννας.,

Σιγά που δεν θα ερχότανε…

Η νεαρή παρέα συλλαμβάνεται και οδηγείται στην Ασφάλεια στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο Σπύρος τρέμει μήπως το πτώμα είναι αυτό του Κοσμά.

Τα παιδιά συνεχίζουν το σχέδιο του Νώντα. Μια απρόσμενη όμως, εξέλιξη θα τους μπλέξει ανεπανόρθωτα. Ο Άκης κλέβει τα λεφτά του χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Άκης λέει στον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά

Παγιδευμένοι: Νέα κρίση στην σχέση Δημήτρη και Αννας

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ

Μπαίνουν στο αυτοκίνητο και όταν η αστυνομία τούς σταματάει για έλεγχο, εκείνος επιταχύνει και αρχίζει η καταδίωξη. Τους ακινητοποιούν και στην έρευνα που γίνεται, εκτός από τα χρήματα, θα βρεθεί στο πορτμπαγκάζ… κι ένα πτώμα που μπλέκει άσχημα την παρέα των παιδιών.

Άκης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. Ο Ανδρέας, ο Σπύρος αλλά και η Αννα με τον Δημήτρη που είναι εκεί, μένουν άναυδοι μόλις τουs βλέπουν. Η Λίνα λέει στην Αννα κλαίγοντας να μην ενημερώσει τη μητέρα της.
Η σχέση της Άννας και του Δημήτρη, δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης νεκρός

Παγιδευμένοι: Νέα κρίση στην σχέση Δημήτρη και Αννας

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ένα πτώμα οδηγεί Λίνα και Θοδωρή στη σύλληψη

Στο μεταξύ τα πέντε παιδιά περνούν το βράδυ στο κρατητήριο και η Άννα μη θέλοντας να ταράξει την Χρύσα η οποία έχει ήδη πετάξει το Νίκο έξω απ’ το σπίτι της κρύβει την αλήθεια και αυτό γίνεται αφορμή για άλλον ένα καβγά με το Δημήτρη.

Ο Δημήτρης απογοητευμένος της λέει “συνειδητοποιώ ότι είσαι ίδια με το Θοδωρή, όσο κι αν σε προστατεύω δεν μπορείς να σταματήσεις να μπλέκεις σε μπελάδες”.  Τα λόγια του την πληγώνουν γιατί ξέρω ότι σε ένα βαθμό έχει δίκιο.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Μαχαιρώνουν τον Ανδρέα

Παγιδευμένοι: Νέα κρίση στην σχέση Δημήτρη και Αννας

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ των παιδιών είναι του Κoσμά;

“Έχεις σκεφτεί μήπως ότι και εγώ κι αυτός θέλουμε να αλλάξουμε αλλά δεν μπορούμε; Είναι δύσκολο να αλλάξεις γιατί φοβάσαι το μετά. Το άγνωστο πάντα φέρνει φόβο” του λέει αλλά υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να μην πει άλλα ψέματα και την επόμενη μέρα όταν τα παιδιά θα πρέπει να παρουσιαστούν μπροστά στο δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει για το αν προφυλακιστούν ή όχι λέει στην Χρύσα την αλήθεια για την κόρη της.

Αυτή, ο Νίκος και η Ειρήνη τρέχουν στην εισαγγελία την ώρα που ο Ανδρέας έχει μια πολύ δυσάρεστη συνάντηση με το σύζυγό της Νατάσσας, όταν αυτός έρχεται στο τμήμα για να δει την κόρη του η Δανάη του αποκαλύπτει ότι ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς της και εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Αποκαλύπτεται το πτώμα του Κοσμά  Ο ρόλος του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι: Νέα κρίση στην σχέση Δημήτρη και Αννας

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος φοβάται για την ζωή της Αγγελικής

Και οι δύο θα ριχτούν στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να τα αθωώσουν. Δημήτρης και Ανδρέας κοιτάζουν μέσα από βίντεο τους δρόμους όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο για να εντοπίσουν σε ποιο σημείο φορτώθηκε το πτώμα, ενώ η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. Ο Σπύρος είναι και πάλι σίγουρος ότι ο Θοδωρής είναι ένοχος. ‘Eχει, όμως, κι άλλον έναν γρίφο να λύσει.

Ποιανού είναι το αποτεφρωμένο πτώμα: Αυτό που τρέμει είναι μήπως είναι του Κοσμά, του πατέρα της Άννας και περιμένει με μεγάλη αγωνία την ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close