Παγιδευμένοι-Αντρέας

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως άλλο ένα μυστικό αποκαλύπτεται.

Θα μας πέσουν τα μαλλιά με όσα θα αντικρίσουμε…

Μπορεί η Άννα να βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορία για ανθρωποκτονία όμως μια πραγματική κόλαση θα επικρατήσει και στην οικογένεια του Άγγελου, στην σειρά Παγιδευμένοι. Η Υβόννη δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να υποψιάζεται τον άντρα της, ο οποίος είναι έτοιμος να εκραγεί με όσα του προσάπτουν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται ποιος πάτησε την σκανδάλη

Παγιδευμένοι-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας παίρνει απρόσμενη τροπή

Η πληροφορία μάλιστα ότι η Άννα γνωρίζει άριστα σκοποβολή δεν φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα την Υβόννη, η οποία είναι πεπεισμένη ότι δεν σκότωσε η νεαρή δικηγόρος τον γιο της.  Μάλιστα μέσα στην ένταση της στιγμής θα θυμηθεί κάτι που της είχε εκμυστηρευτεί ο Άγγελος, προκαλώντας την οργή του Αλέκου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος και ο Δημήτρης έρχονται σε σύγκρουση για την Άννα

Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα τα πει όλα στον παππού του

Όπως φαίνεται ο Άγγελος της είχε αποκαλύψει ότι σε μια υπόθεση που σκοτώθηκε μια ολόκληρη οικογένεια, ο Αλέκος είχε σοβαρή ανάμειξη και μάλιστα κατάφερε την συγκαλύψη της, σε δικαστικά πλαίσια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος βοηθάει την οικογένεια του με κάθε κόστος

Παγιδευμένοι-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Κατηγορούμενος και ο Δημήτρης

Όχι μόνο αυτό αλλά ο Αλέκος, σύμφωνα με τον Άγγελο, ήταν αυτός που τους σκότωσε. Ο τελευταίος δεν πιστεύει αυτά που ακούει από την ίδια του τη γυναίκα και σε έξαλλη κατάσταση της ζητάει να εξαφανιστεί από μπροστά του!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close