Παγιδευμένοι-Θοδωρής

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θοδωρής θα τα πει όλα στον παππού του.

Τώρα αρχίζει το καλό

Ο Στέφανος Κυριακίδης με ό,τι καταπιάνεται αφήνει το ισχυρό δημιουργικό του αποτύπωμα. Τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε στην αστυνομική δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», που επιστρέφει σε λίγες ημέρες στις οθόνες μας όπου υποδύεται τον Γεράσιμο, έναν αρχιμαφιόζο που έχει τις δικές του αρχές.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος βοηθάει την οικογένεια του με κάθε κόστος

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Κατηγορούμενος και ο Δημήτρης

Με αφορμή αυτό παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό TiViSirial και έκανε αποκαλύψεις τόσο για τον χαρακτήρα του στη σειρά, όσο και για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Τι μέλλει γενέσθαι στους Παγιδευμένους

Ο Γεράσιμος είναι άνθρωπος του υποκόσμου. Είναι όμως και πατέρας του Σπύρου, του διοικητή της αστυνομίας και της Ελένης και παππούς του Δημήτρη, του Θοδωρή και της μικρής Δάφνης.

«Δεν είναι απλά άνθρωπος του υποκόσμου, αλλά νονός της νύχτας και νάρκισσος. Το έχουν αυτό οι μαφιόζοι. Έχει μεγάλη αγάπη στα παιδιά και στα εγγόνια του. Ίσως έχει κι ενοχές. Ήταν δέκα χρόνια κρατούμενος και τώρα αποφυλακίστηκε.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος βγάζει τον Ανδρέα απο την υπόθεση της Άννας

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φωτογραφίζει την Μάρθα Λαμπίρη να πλέκει στα backstage γυρίσματα της σειράς

Το χαρακτηριστικό του είναι πως… είναι απρόβλεπτος. Δεν ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα, αλλά σίγουρα βρίσκεται πάντα μπροστά από τους άλλους».

Στο παρελθόν τον είχε συλλάβει ο ίδιος του ο αδελφός.

«Ναι, αλλά τότε δεν καταδικάστηκε. Ήταν άδικη η σύλληψη. Μετά από αυτό ο Γεράσιμος εξαφανίστηκε. Τον πείραξε αυτό που έγινε; Ποιος ξέρει. Πάντως δεν του έφταιξαν η γυναίκα και τα παιδιά του που τους άφησε. Επέλεξε με τον υπόκοσμο και αναρριχήθηκε. Έγινε αρχινονός και τον ξέρουν οι πάντες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος ενώνεται με τον Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το στοιχείο που βγάζει την Άννα ένοχη

Ο τύπος αυτός είναι διαχρονικός. Αυτός πάει παντού, σε όλα τα κράτη, σε όλες τις θέσεις και σε όλα τα βασίλεια. Και σαν γνήσιος κακοποιός έχει τους κανόνες του και λατρεία στην οικογένειά του. Γι’ αυτό πάει και μένει στο σπίτι του γιου του με το έτσι θέλω».

Η διαμονή με όλη του την οικογένεια είναι προσωρινή;

«Όχι. Έχει πού να πάει, αλλά εκεί δεν είναι οικογένειά του την οποία θέλει και να προστατεύσει. Η μικρή εγγονή του μάλιστα, είναι τρελή και παλαβή μαζί του».

Να την προστατεύσει με ποιους τρόπους;

«Για παράδειγμα, ο τύπος που πήγε να μαχαιρώσει τον Θοδωρή μέσα στη φυλακή μάς άφησε χρόνους. Δεν το έκανε ο ίδιος. Εναν μπακλαβά τον κέρασαν στο κελί κι έγινε το κακό… τον δηλητηρίασαν».

Μια και οι άλλοι συγγενείς είναι από την πλευρά του νόμου, μήπως προετοιμάζει τον Θοδωρή να πάρει τη θέση του;

«Βέβαια και τον θεωρεί διάδοχό του. Ο Θοδωρής είναι η αδυναμία του. Ο Γεράσιμος είναι και καλός παιδαγωγός (το λέει ειρωνικά). Όταν ο πιτσιρικάς πάει κάποια στιγμή να τον κλέψει, ο παππούς του τού ρίχνει μπουνιά και βλέπει τον ουρανό σφοντύλι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος έχει σκοτώσει ολόκληρη οικογένεια

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το τέλος του Δημήτρη

Από την άλλη όμως παρακολουθεί και τη βράβευση του γιου του από το Σώμα και καμαρώνει».

Φαντάζομαι ότι ένας τέτοιος άνθρωπος έχει διασυνδέσεις και με την εξουσία.

«Φυσικά. Οι εμπλεκόμενοι στην παρανομία δεν είναι μόνο οι υποφαινόμενοι. Ο Γεράσιμος έχει πολλά να πει. Εχει πλοκάμια, διασυνδέσεις και τον έλεγχο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ρισκάρει τα πάντα

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο αποτελειωτικός πυροβολισμός στον Κοσμά όταν ο Θοδωρής είχε φύγει

Βλέπει τα πάντα. Ξέρει τα πάντα. Είναι εκτός κοπαδιού γιατί ελέγχει το κοπάδι. Είναι όμως ηθικός γιατί δεν απέφυγε την τιμωρία. Μπήκε στη φυλακή».

Όταν στη συμπλοκή που είχε ο Θοδωρής με τον Κοσμά σκοτώθηκε ο πατέρας της Άννας, ο Σπύρος αποφάσισε να βοηθήσει τον γιο του και να κρύψει το πτώμα. Κι εκεί είχε εμπλοκή ο Γεράσιμος.

«Ο Σπύρος, φύσει τίμιος άνθρωπος, τα έχασε και πάνω στην ταραχή του έκανε λάθη. Και αυτά τα λάθη κάποιος έπρεπε να τα διορθώσει. Δεν ξέρει το παιδί από τέτοια και με απογοητεύει (γελάει).

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα τιμωρήσει τον Άγγελο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα ένα βήμα πριν την αποφυλάκιση της

Ο Κοσμάς θεωρείται αγνοούμενος. Ο Θοδωρής κάποια στιγμή θα τα πει όλα στον παππού του, και για το έγκλημα και για τα ναρκωτικά».

Ο Σπύρος αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στον πατέρα του;

«Δεν τον δέχεται με τίποτα. Θα ήθελε ο πατέρας του να είναι πεθαμένος».

Ο Γεράσιμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ενεργό δράση;

«Αλίμονο. Έχει λέσχη, μπράβους, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Ο Σπύρος και ο Δημήτρης γνωρίζουν ότι είναι… επαγγελματικά ενεργός, αλλά δεν τους δίνει περιθώρια. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ από όλα σε αυτόν τον ρόλο είναι ότι ο Γεράσιμος έχει παρελθόν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος βγαίνει στα κανάλια και κατηγορεί την Άννα

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σταύρος και Δημήτρης έρχονται σε ρήξη για την Άννα

Με ιντριγκάρει αυτός ο τύπος γιατί είναι στη φυλακή, τον τρέμουν όλοι. Είναι έξω; Βρίσκει τις άκρες του παντού. Δεν τον αγγίζει τίποτα. Λειτουργεί ως γνήσιο αρσενικό, αλλά όχι παλιάς κοπής, γιατί αυτός για ό,τι κάνει αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close