Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

[Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος βοηθάει την οικογένεια του με κάθε κόστος.

Να αυτά κάνετε και δεν ξεκολλάμε απο την οθόνη…

Η Άννα κι ο Δημήτρης έχουν έρθει πολύ κοντά στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 κι αυτό έχει πια γίνει αντιληπτό από όλους. Όμως όσο και να θέλουν δεν μπορούν να είναι μαζί, ή τουλάχιστον όχι ακόμη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Κατηγορούμενος και ο Δημήτρης

Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος βγάζει τον Ανδρέα απο την υπόθεση της Άννας

Γιατί μπορεί να τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, τους χωρίζουν όμως πολλά ακόμη. Το happy end θα έρθει για το ζευγάρι αλλά αργεί ακόμη.

Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν με τις τρικλοποδιές που τους βάζει ο Άγγελος προκειμένου να πέσει στα μαλακά για τη δολοφονία της Άννας. Αλλά και να αποκαλυφθεί πως ο δολοφόνος του Κοσμά δεν ήταν ο Θοδωρής.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φωτογραφίζει την Μάρθα Λαμπίρη να πλέκει στα backstage γυρίσματα της σειράς

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος ενώνεται με τον Θοδωρή

Παρόλο που ο μικρός αδερφός κι ο πατέρας του Δημήτρη ζουν το τελευταίο διάστημα με αυτές τις τύψεις και τον φόβο μην αποκαλυφθούν, τα πράγματα δεν έγιναν τελικά όπως νομίζει ο Θοδωρής.

Μπορεί το όπλο να εκπυρσοκρότησε της στιγμή που πάλευαν κι ο νεαρός να πίστεψε πως αυτός σκότωσε τον πατέρα της Άννας, αλλά δεν συνέβη αυτό. Και ο μόνος που θα μπορέσει να βοηθήσει για να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος είναι ο Γεράσιμος Μαρκέτος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φωτογραφίζει την Μάρθα Λαμπίρη να πλέκει στα backstage γυρίσματα της σειράς

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Όλοι πιστεύουν πως επέστρεψε στην οικογένειά του για να φέρει και πάλι μπελάδες, αλλά η παρουσία του μάλλον το αντίθετο δείχνει. Αφού στην πραγματικότητα τους βοηθά να ξεμπερδέψουν εκεί που δεν θα τολμούσαν. Στον χώρο των παρανόμων.

Κι εκεί να ανακαλύψει ποιος ήταν αυτός που έριξε την τρίτη σφαίρα, αυτή που δεν άκουσε ο Θοδωρής γιατί είχε φύγει, στον χώρο που άφησε ο Κοσμάς την τελευταία του πνοή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close