Παγιδευμένοi-Δημήτρης-Σταύρος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Δημήτρης και Σταύρος υποψιάζονται τους πάντες για την απόδραση του Άγγελου.

Βρε μήπως όλα δεν είναι όπως φαίνονται;;

Ο Άγγελος συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο, όμως η υγεία του έχει διαφύγει τον κίνδυνο και ζητάει να δει τον πατέρα του. “Κάποιος προσπαθεί να με σκοτώσει.

Σώθηκα, αλλά αν ξαναπροσπαθήσει; Είπες ότι θα με σώσεις. Κάνε κάτι”, του λέει και τα μάτια του γεμίζουν δάκρυα. Ο Αλέκος για πρώτη φορά λυγίζει βλέποντας τον γιο του σε αυτή την κατάσταση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του

Παγιδευμένοι:

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι- Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ : Έτσι γίνονται οι τέλειες μπούκλες της

“Μπορούμε κι από εδώ να κάνουνε ένα σχέδιο απόδρασης. Είναι επικίνδυνο αλλά θα το κάνουμε. Αύριο θα σε πάνε για εξετάσεις.
Θα χρειαστεί να πας στην τουαλέτα. Θα μείνεις μόνος.

Η τουαλέτα έχει ένα μεγάλο παράθυρο που βλέπει στην πίσω μεριά του νοσοκομείου. Είμαστε στον πρώτο όροφο. Θα πηδήξεις. Θα σου έχω στο πάρκινγκ το αυτοκίνητο της μητέρας σου και τα κλειδιά θα είναι πάνω”,του λέει και πατέρας και γιος αγκαλιάζονται…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο φόνος του Άγγελου δεν είναι ότι φαίνεται

Παγιδευμένοι: Η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα παγιδεύει τον Άγγελο στην απόδραση του

Την επόμενη μέρα, ο Άγγελος μεταφέρεται με συνοδεία αστυνομικών. Συνεχίζει να έχει το γνωστό φρικιαστικό ύφος και σιγοσφυρίζει έναν σκοπό που που τραβάει την προσοχή της Άννας, η οποία περνάει από δίπλα του.

Ανταλλάσσουν βλέμματα όμως δεν μιλούν. Εκείνος συνεχίζει να σφυρίζει, ενώ τη ίδια στιγμή του βγάζουν τις χειροπέδες και μπαίνει στην τουαλέτα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος αλλάζει τα σχέδια του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Το επόμενο θύμα του Άγγελου είναι η Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η απαγωγή της Άννας

Στο μυαλό της Άννας έρχεται μια μέρα που ήθελαν οι δυο τους να κάνουν κοπάνα από την σχολή και να πάνε εκδρομή, κι εκείνος σφύριζε τον ίδιο σκοπό με τώρα. “Θα το σκάσει”, μονολογεί η Άννα και η σκέψη
της γίνεται πράξη του.

Η δικηγόρος αμέσως τρέχει στο πάρκινγκ και βλέπει το αυτοκίνητο. Παράλληλα, καταλαβαίνει πως το κινητό της τηλέφωνο δεν έχει σήμα και στέλνει ηχητικό μήνυμα στον Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τον καλύτερο αποχαιρετισμό έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς με ένα βίντεο

“Ο Άγγελος θα το σκάσει. Ξέρω θα θυμώσεις, αλλά θα τον παρακολουθήσω”. Μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο της Υβόννης και λίγα λεπτά αργότερα ο Άγγελος έχει καταφέρει να αποδράσει και φεύγει με το αυτοκίνητο.

Εκείνος δεν ξέρει πως η Άννα βρίσκεται στο πίσω κάθισμα.
Την ίδια ώρα στην εισαγγελία ο Σταύρος και ο Δημήτρης μοιράζονται τι υποψίες τους για το ποιος ήταν αυτός που προσπάθησε να σκοτώσει τον Άγγελο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη θα αναγκαστεί να δεχτεί την σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα έρθει σε μια συνάντηση που θα τον παγώσει

“Αν το έκανε ο ίδιος για να βγει από τη φυλακή και όλο
αυτό είναι ένα σχέδιο απόδρασης;”, τον ρωτάει ο Δημήτρης, κι αμέσως οι δυο άντρες τρέχουν στον Αντρέα για να στείλει αστυνομικές δυνάμεις στο νοσοκομείο, προκειμένου να αποτρέψουν την απόδραση του
Άγγελου Χατζή. Στο σημείο σπεύδουν και ο Σταύρος με τον Δημήτρη όμως πλέον είναι αργά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close