Παγιδευμένοι-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα. 

Καλέ, τι χαμός γίνεται σε αυτήν την σειρά!!! Έχουμε πορωθεί λέμε!

Ο αδερφός της Άννας δολοφονείται και η αγωνία, η δράση και οι συνεχείς ανατροπές συνεχίζονται στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 10. Ένα πτώμα σε μια βαλίτσα, ένας ύποπτος υπεράνω πάσης υποψίας και μιας απίστευτη πλεκτάνη σε εξέλιξη σηματοδοτούν τα πρώτα επεισόδια της σειράς που κόβουν την ανάσα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Μια νεαρή κοπέλα βρίσκεται δολοφονημένη μέσα σε μία βαλίτσα την οποία κάποιος έχει πετάξει στον κάδο σκουπιδιών. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο διοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών Σπύρος Μαρκέτος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένα έγκλημα ενώνει Άννα και Δημήτρη και φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις

Η πιστωτική κάρτα που βρίσκεται στο σημείο οδηγεί σε μία σοκαριστική αποκάλυψη. Ύποπτος για τη δολοφονία της κοπέλας είναι ο μικρότερος γιος του Θοδωρή όποιος συλλαμβάνεται. Ο νεαρός αρνείται να μιλήσει και επιμένει πως δεν το έκανε αυτός.

Ο εισαγγελέας και αδερφός του Δημήτρη ζητά από την δικηγόρο Άννα Ροδίτη να αναλάβει την υπεράσπιση του. Φτάνοντας στο νεκροτομείο σοκάρεται με το θέαμα που αντικρίζει. Η δολοφονημένη κοπέλα είναι η μικρή αδερφή της Άννας, Μυρτώ.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο σκοτεινός χαρακτήρας του Στέφανου Κυριακίδη

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1

Η οργή και ο θυμός την κατακλύζουν αλλά αποφάσεις να παραμείνει δικηγόρος του Θοδωρή αφού έτσι μόνο θα καταφέρει να μάθει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Η Μυρτώ ζούσε κρυφά μια πολυτελή ζωή με τα χρήματα που έβγαζε σαν βαποράκι ναρκωτικών. Στα ίδια σκοτεινά μονοπάτια ήταν μπλεγμένος και ο Θοδωρής.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Μια αυτοκτονία που μπορεί να φανεί σαν δολοφονία

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 2, 3

Στο στόχαστρο μπαίνει και ο αστυνομικός διευθυντής πατέρας του εισαγγελέα Δημήτρη, αφού στο αυτοκίνητο της δολοφονημένης βρίσκεται μια φωτογραφία του μαζί της.

Ύποπτος είναι και ο πατέρας της δικηγόρου Άννας που είχε ανακαλύψει την κρυφή ζωή της μικρής κόρης του Μυρτώς και είχε τσακωθεί άσχημα μαζί της. Το θύμα είχε δεχτεί απειλητικό μήνυμα και από τον άντρα της μεγάλης αδερφής τους.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Close