Παγιδευμένοι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τους χαρακτήρες της σειράς του ANΤ1  και τι ρόλο θα παίζει o κάθε ηθοποιός ξεχωριστά.

Καλά εντάξει… το μόνο που ξέρω είναι πως θα κολλήσω στην οθόνη…

Δημήτρης Μαρκέτος- Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Ο Δημήτρης είναι ένας καταξιωμένος εισαγγελέας. Η δικαιοσύνη, το καθήκον και η ηθική είναι γι’ αυτόν πάνω από όλα. Γοητευτικός και έξυπνος, είναι υπόδειγμα γιου, άνδρα, ανθρώπου, επαγγελματία.

Έχει πάρει από τον πατέρα του την έντονη αίσθηση του καθήκοντος και της αψεγάδιαστης ηθικής. Ψυχρός και αντικειμενικός όταν πρόκειται για τη δουλειά του, βαθιά συναισθηματικός και τρυφερός με τους ανθρώπους που αγαπάει.

Παγιδευμένοι-Μιχάλης-Λεβεντογιάννης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Ακολουθεί τον Νόμο κατά γράμμα και όλοι τον αντιμετωπίζουν με τον απόλυτο σεβασμό. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη ταυτίζονται. Τις αρχές του δεν τις προδίδει για κανέναν. Ούτε για την ίδια του την οικογένεια, την οποία λατρεύει.

Έχει ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με την οκτάχρονη αδελφή του, ενώ με τον εικοσάχρονο αδελφό του, όσο κι αν έχει προσπαθήσει, δεν κατάφερε ποτέ να έρθει όσο κοντά θα ήθελε. Αν και είναι άνθρωπος που δεν παρεκκλίνει από τα στερεότυπά του, γοητεύεται από τους ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν.

Παγιδευμένοι-Μιχάλης-Λεβεντογιάννης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένα έγκλημα ενώνει Άννα και Δημήτρη και φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις

Όταν ο αδερφός του κρίνεται ύποπτος για φόνο και ο ίδιος αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη δικηγόρο Άννα Ροδίτη, πολλά από τα στιβαρά «πιστεύω» του θα ανατραπούν και οι αρχές του θα κλονιστούν, βάζοντάς τον σε διλήμματα που δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει…

Σπύρος Μαρκέτος- Παύλος Ορκόπουλος

Ο Σπύρος, είναι ο πατέρας του Δημήτρη, του Θοδωρή και της Δάφνης και διοικητής της διεύθυνσης ανθρωποκτονιών στον Πειραιά. Τηρεί τους κανόνες μέχρι τέλους και χαίρει του σεβασμού όλων. Αυτό προσπάθησε να διδάξει και στα παιδιά του.

Παγιδευμένοι-Παύλος-Ορκόπουλος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1

Ο Δημήτρης στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών του. Δεν μπόρεσε ποτέ όμως να χτίσει μία σχέση αγάπης με τον μικρότερο γιο του, Θοδωρή, που ειδικά από τότε που πέθανε η μητέρα του βρίσκεται συνεχώς σε μπελάδες. Όταν ο Θοδωρής τον έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ, θα έρθει μεγαλύτερη κρίση στην σχέση τους που ίσως είναι και η λύτρωση τους.

Θοδωρής Μαρκέτος Σταυρός Τσουμάνης

Ο Θοδωρής είναι ο μικρότερος αδερφός του Δημήτρη και επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή του πατέρα του με αρνητική παραβατική συμπεριφορά.

Παγιδευμένοι-Σταυρός-Τσουμάνης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο σκοτεινός χαρακτήρας του Στέφανου Κυριακίδη

Η μικρότερη αδερφή του Δάφνη είναι η μόνη με την οποία τα πάει καλά τώρα. Η σχέση με την οικογένειά του θα δοκιμαστεί ακόμη περισσότερο από ποτέ και κανείς δεν θα μείνει ίδιος με πριν.

Γεράσιμος Μαρκέτος Στέφανος Κυριακίδης

Ο Γεράσιμος είναι πατέρας του Σπύρου . Οταν ήταν ακόμα μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και την μαφία και κάποια στιγμή συνελήφθη από τον αδερφό του που ήταν αστυνομικός.

Παγιδευμένοι-Στέφανος-Κυριακίδης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Μια αυτοκτονία που μπορεί να φανεί σαν δολοφονία

Ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επί επαφή με την οικογένεια του αν και ο Γεράσιμος πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή αλλά μετά την σύλληψη του Θοδωρή, πιστεύει πως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένεια του Με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα.

Ανδρέας Παπαδάκης -Πέτρος Λαγούτης

Παγιδευμένοι-Πέτρος-Λαγούτης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Μία άγρια δολοφονία και έναν θύμα που ζητά δικαίωση

Ο Ανδρέας είναι αστυνόμος Α στην διεύθυνση ανθρωποκτονιών Πειραιά. Πέρα από την επαγγελματική συνεργασία που έχουνε με το Σπύρο και το Δημήτρη, τους βλέπει σαν οικογένεια του. Δεν έχει σχέση, γιατί είναι δοσμένος ολόψυχα στη δουλειά του. Μια νέα υπόθεση όμως θα φέρει αποκαλύψεις που θα αλλάξουν την ζωή του για πάντα.

Άννα Ροδίτη –  Μάρθα Λαμπίρη Φεντορούφ

Η Άννα είναι μια νεαρή, μάχιμη δικηγόρος. Έξυπνη, σπιρτόζα, πεισματάρα και δυναμική, μετέρχεται όλων των μέσων για να φτάσει στην αλήθεια, ακόμη και με παράτυπους τρόπους.

Όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια, ο πατέρας της καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για ένα έγκλημα που δεν είχε κάνει, γεγονός που καθόρισε τον χαρακτήρα της.

Για την Άννα, άλλο είναι ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι-Μάρθα-Λαμπίρη-Φεντορούφ

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νέστορας από τις Άγριες Μέλισσες με πλειάδα γνωστών ηθοποιών

Σε αντίθεση με τον Δημήτρη, η Άννα δεν στέκεται στους τύπους. Για εκείνη, κάθε τρόπος είναι θεμιτός προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια. Από μικρή που έλειπε ο πατέρας της σε ταξίδια, αλλά ιδίως μετά τη φυλάκισή του, έγινε αρχηγός και προστάτης της οικογένειάς της. Λατρεύει τη μικρή αδελφή της, Μυρτώ, ενώ η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδελφή της δοκιμάζεται συνεχώς.

Δεν θέλει ποτέ να δείχνει αδύναμη κι έχει έναν δικό της τρόπο να αντιμετωπίζει τον πόνο. Η συνάντησή της με τον Δημήτρη θα είναι καθοριστική και θα τη φέρει αντιμέτωπη με όλα όσα προασπίζεται. Όταν θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο ηθικό και συναισθηματικό δίλημμα, θα συγκρουστεί με όλους όσους αγαπά…

Κοσμάς ροδίτης Δημήτρης Ξανθόπουλος

Ο Κοσμάς είναι ο πατέρας της Άννας. Ήταν καπετάνιος του εμπορικού ναυτικού αλλά κατηγορήθηκε άδικα για λαθρεμπόριο και φυλακίστηκε. από τότε που αποφυλακίστηκε έγινε ψαράς για να κερδίζει τα προς το ζην.

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Ξανθόπουλος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η νέα σειρά του ANT1 – Η υπόθεση και ηθοποιοί

Η Άννα είναι η αδυναμία του και  η μόνη που επέμεινε για την αθωότητά του και αγωνίστηκε για να την αποδείξει. Τώρα ήρθε η ώρα που θα αναγκαστεί να πληρώσει τα λάθη του με το χειρότερο τρόπο.

Ειρήνη Ροδίτη- Ντίνα Μιχαηλίδη

Παγιδευμένοι-Ντίνα-Μιχαηλίδη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Η Ειρήνη, είναι η μητέρα της Άννας. Αν και φαίνεται παθητικός χαρακτήρας, στην πραγματικότητα είναι μια γυναίκα χειριστική και σκληρή. Εχει περάσει μια δύσκολη ζωή γεμάτη απώλειες και πρέπει να βρει τρόπους να ανταπεξέλθει μόνη της, καθώς ο άντρας της ο Κοσμάς ως ναυτικός ήταν πάντα απών. Η άδικη φυλάκιση του άντρα της ήταν η χαριστική βολή που άφησε την οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μυρτώ Ροδίτη -Αθήνα Ροδίτου

Παγιδευμένοι-Αθήνα-Ροδίτου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Η Μυρτώ είναι η μικρότερη αδερφή της Άννας, η οποία είναι φοιτήτρια. Της αρέσουν τα ακριβά ρούχα και η μεγάλη ζωή. Μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της, γιατί αυτός ήταν στη φυλακή από όταν εκείνη ήταν μικρή. Αυτό την οδήγησε στο να πάρει σκοτεινά μονοπάτια. Είναι ένα πληγωμένο κορίτσι με ακόρεστη όρεξη και δίψα  για ζωή και λατρεύει την Άννα

Χρύσα ροδίτη -Σοφία Φαραζή

Παγιδευμένοι-Σοφία-Φαραζή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Η Χρύσα είναι μεγαλύτερη αδερφή της Άννας. Αβουλη καταθλιπτική νιώθει συνέχεια αδικημένη και κατώτερη από την Άννα .Παντρεμένη από πολύ μικρή με το Νίκο, έχουν μία κόρη τη Λίνα. Είχαν και ένα γιο, και τον οποίο έχασαν όταν ήταν τεσσάρων ετών γεγονός που το οποίο η Χρύσα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ. Τώρα θα αναγκαστεί να δει τα πράγματα διαφορετικά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Νίκος Ασλανίδης Σόλων Τσούνης

Παγιδευμένοι-Σόλων-Τσούνης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της

ο Νίκος είναι ο άντρας της Χρύσας, τραπεζικός υπάλληλος ,γοητευτικός, εγωιστής αλλά και αδύναμος χαρακτήρας. Αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα γάμο που πια έχει τελειώσει. Είναι καλός πατέρας τυπικός σύζυγος και έχει όνειρα για μια διαφορετική και πιο ανάλαφρη ζωή. Τα λάθη του θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την πιο σκληρή αλήθεια

Σταύρος Μαυρίδης- Κίμων Κουρής

Παγιδευμένοι-Κίμων-Κουρής

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουν

ο Σταύρος είναι ο εισαγγελέας μαζί με το Δημήτρη. Αγαπάει την εξουσία που του δίνει θέση του και την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Με τον Δημήτρη είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια, αλλά η σχέση τους κυρίως από την πλευρά εκείνου είναι έντονα ανταγωνιστική. Ο Σταύρος είναι τίμιος εισαγγελέας που δεν αντέχει να χάνει  και τώρα όμως φαίνεται ότι έχει πολλά να χάσει και οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του

Κατερίνα Μαυρίδη Μαριλένα Ράδου

Παγιδευμένοι-Μαριλένα-Ράδου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την Καπετάνισσά

Η Κατερίνα είναι πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη και αδερφή του Σταύρου. Είναι δικαστής που υπηρετεί στην Θεσσαλονίκη, αγαπάει βαθιά το Δημήτρη και δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι η σχέση τους έχει τελειώσει. Θα κάνει απελπισμένες κινήσεις και θα βρεθεί μπλεγμένη σε ένα λαβύρινθο από τον οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει….

Αλέκος Χατζής -Στάθης Σταμουλακάτος

Παγιδευμένοι-Στάθης-Σταμουλακάτος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Ο Αλέκος είναι ιδιοκτήτης μιας τεράστιας δικηγορικής εταιρείας.Δεν έχει ηθικούς φραγμούς ούτε συναισθηματικούς και δεν κάνει τίποτα αν δεν έχει να επωφεληθεί από αυτό.Είναι παντρεμένος με την Υβόννη και έχουν ένα γιο τον Άγγελο που είναι επίσης δικηγόρος και με τον οποίο έχει μία έντονη συγκρουσιακή και ανταγωνιστική σχέση.

Υβόννη Δεληγιάννη Χατζή Ταμίλα Κουλίεβα

Παγιδευμένοι-Ταμίλα-Κουλίεβα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης λιώνει απο τον καημό του

Η Υβόννη είναι η σύζυγος του Αλέκου και μητέρα του Άγγελου. Εχει κουραστεί να κάνει το διαιτητή στην ατελείωτη σύγκρουση μεταξύ του συζύγου και του γιου της. Ο  πόνος που θα νιώσει θα την κάνει να δει το πραγματικό χαρακτήρα του άντρα της και να σπάσει μια για πάντα τα δεσμά της αδιαφορώντας για τις συνέπειες….

Παγιδευμένοι η Υπόθεση της σειράς

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

 

Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Στεφανής θα φέρει την μεγάλη ανατροπή

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί;

Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…

 

Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… Γιατί η αλήθεια έχει πολλά πρόσωπα και κρύβει μέσα της πολλή οδύνη… H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από το παγιδευμένοι  με ένα κλικ εδώ

Close