Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον άδικο χαμό του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη. (Σοφία Φαραζή)

Κανονίστε να κλαίμε άτομα απο την αρχή αυτό λέω μόνο…

 

Η Χρύσα Ροδίτη (Σοφία Φαραζή)είναι μεγαλύτερη αδερφή της Άννας. Αβουλη καταθλιπτική νιώθει συνέχεια αδικημένη και κατώτερη από την Άννα .Παντρεμένη από πολύ μικρή με το Νίκο, έχουν μία κόρη τη Λίνα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της

Παγιδευμένοι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Είχαν και ένα γιο, και τον οποίο έχασαν όταν ήταν τεσσάρων ετών γεγονός που το οποίο η Χρύσα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ. Τώρα θα αναγκαστεί να δει τα πράγματα διαφορετικά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένα έγκλημα ενώνει Άννα και Δημήτρη και φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις

Παγιδευμένοι: Η υπόθεση

Μία άγρια δολοφονία, ένα νεαρό θύμα που ζητά δικαίωση και δύο εκπρόσωποι του νόμου που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν τον ένοχο. Κανείς και τίποτα δεν τους έχει προετοιμάσει για όσα ακολουθήσουν. Η νέα δραματική σειρά του ANT1 θα είναι μία αληθινή γροθιά στο στομάχι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο σκοτεινός χαρακτήρας του Στέφανου Κυριακίδη

Ένα νεαρό κòρίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) μόλις ενημερώνεται ότι ο μικρότερος αδερφός του έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για ένα στυγερό έγκλημα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Μια αυτοκτονία που μπορεί να φανεί σαν δολοφονία

Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Ο ίδιος, γνωστός για το πάθος με το οποίο αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη, θέλει να παίζει πάντα με τους κανόνες. Αυτήν τη φορά, όμως, είναι αναγκασμένος να σκεφτεί διαφορετικά. Για να φτάσει στην αλήθεια, ζητά τη βοήθεια μιας νεαρής δικηγόρου, της Άννας Ροδίτη (Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ).

Εκείνη, που στάθηκε από μικρή σαν βράχος στο πλευρό της μητέρας της όταν ο πατέρας της μπήκε άδικα στη φυλακή για κλοπή που δεν έκανε, έμαθε μην αφήνει τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της. Ως δικηγόρος πια, ακολουθεί κάθε μέσο για να πετύχει αυτό που θέλει, ακόμα κι αν δεν της επιτρέπει…

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουνΠαγιδευμένοι: Ελάτε να γνωρίσουμε τον Δημήτρη και την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η νέα σειρά του ANT1 – Η υπόθεση και ηθοποιοί

Ξέροντας ότι αυτή μόνο θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον αδερφό του και να αποδείξει την αθωότητά του, ο Δημήτρης της αναθέτει την υπόθεση. Κι εκείνη της αφιερώνεται ολοκληρωτικά, μέχρι που έρχεται στο φως η ταυτότητα του θύματος: είναι η μικρή της αδερφή!

Διλήμματα, μυστικά, συναισθήματα σε σύγκρουση και αλήθειες που κανείς δεν αντέχει να φέρει στο φως. Όλα αυτά πραγματεύονται οι παγιδευμένοι, μία ιστορία για δύο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους που αναγκάζονται να συνεργαστούν για να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα.

Δείτε ακόμη: Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Ένα φόνο που έχει αλλάξει τελείως και τις δικές τους ζωές και τους καλεί να βρουν τον αληθινό ένοχο. Παγιδευμένοι ξαφνικά σε ένα λαβύρινθο, ψάχνοντας τη διέξοδο χωρίς πολλές φορές να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Η πορεία που θα διανύσουν θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά ταυτόχρονα θα ταράξει συθέμελα τη σχέση τους με τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν. Γιατί, όπως θα καταλάβουμε κι εμείς από το πρώτο επεισόδιο, η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο. Και κανείς δεν μπορεί να θεωρείται αθώος…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από το παγιδευμένοι  με ένα κλικ εδώ

Close