Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 2, 3

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 2, 3.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Βρε τι θα πάθουμε με αυτά που θα δούμε…

 

Η σειρά Παγιδευμένοι κάνει πρεμιέρα στις 19/9 στις 22:00 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22.00

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 2 στις 20/9/22

Επεισόδιο 2

Τρίτη

Ο Δημήτρης θέλει να μάθει αν και γιατί ο αδερφός του εφτάσε στο φόνο και αναθέτει στην νεαρή δικηγόρο Άννα ροδίτη την υπεράσπιση του, θεωρώντας ότι ακριβώς επειδή είναι άπειρη μπορεί να την ελέγχει.

Ο ίδιος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης αλλά θα μπορεί να τα μαθαίνει μέσω της δικηγόρου του. Δεν θέλει να καλύψει τον αδερφό του αν πραγματικά είναι ένοχος αλλά να φτάσει στην αλήθεια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν στο νεκροτομείο πηγαίνει ο εισαγγελέας με την δικηγόρο και διαπιστώνουν πως το θύμα είναι αδερφή της Άννας. Η οργή και ο θυμός την κατακλύζουν και μετά το πρώτο σοκ, η Άννα ροδίτη αποφασίζει να μην εγκαταλείψει την υπόθεση αλλά να συνεχίσει τις έρευνες για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Έτσι μόνο θα καταφέρει να μάθει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 3 στις 21/9/22

Επεισόδιο 2

Τετάρτη

Η Μυρτώ η αδερφή της Άννας ζούσε κρυφά μια πολυτελή ζωή με τα χρήματα που έβγαζε σαν βαποράκι ναρκωτικών. Στα ίδια σκοτεινά μονοπάτια ήταν μπλεγμένος και ο Θοδωρής.

Η απόφαση της Αννας  όμως, την φέρνει αντιμέτωπη με την οικογένεια της που δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Άννα υπερασπίζεται το φονιά της μικρής της αδερφής. Ο Δημήτρης είναι σοκαρισμένος από την κατηγορία που βαραίνει τον αδερφό του και διαπιστώνει κάτι ακόμα χειρότερο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Ότι ο πατέρας του είχε κάποιο είδους σχέση με το θύμα καθώς βλέπει μια φωτογραφία του Σπύρου με την άτυχη κοπέλα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της δολοφονημένης.  Τι δουλειά είχαν μαζί ;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένα έγκλημα ενώνει Άννα και Δημήτρη και φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1

Ύποπτος είναι και ο πατέρας της δικηγόρου Άννας που είχε ανακαλύψει την κρυφή ζωή της μικρής κόρης του Μυρτώς και είχε τσακωθεί άσχημα μαζί της. Το θύμα είχε δεχτεί απειλητικό μήνυμα και από τον άντρα της μεγάλης αδερφής τους.

Στο κρατητήριο Θοδωρής δε μιλάει σε κανέναν και δε δείχνει να  τον ενδιαφέρει αν θα αθωωθεί η μάλλον δείχνει να προτιμάει να πάει στη φυλακή όπου θα είναι πιο ασφαλής…. Ποιος και γιατί τον απειλεί;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Close