Παγιδευμένοι: Η Άννα διώχνει από την κηδεία του πατέρα της τον Αλέκο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Άννα διώχνει από την κηδεία του πατέρα της τον Αλέκο.

Και λίγα του έκανε….

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγαίνουν αργά το βράδυ και απλώς επιβεβαιώνουν τον θάνατο του Κοσμά. Τώρα η Άννα καλείται να ενημερώσει την οικογένεια της. Ο Δημήτρης βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, προσπαθώντας να της δώσεις κουράγιο. Παράλληλα ο Σταύρος μαθαίνει τι έχει συμβεί και αναλαμβάνει την υπόθεση.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της

Παγιδευμένοι: Η Άννα διώχνει από την κηδεία του πατέρα της τον Αλέκο

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Την ώρα που πάει να πάρει τα χρήματα τον συλλαμβάνουν

Η μέρα της κηδείας φτάνει. Ο Σπύρος ζήτα απ’ τον Θοδωρή να τον συνοδεύσει. Εκείνος αρνείται, αφού δεν μπορεί να πάει στην κηδεία του ανθρώπου σκότωσε και να αντικρίζει απαθής την οικογένειά του πολύ περισσότερο δε να συλλυπηθεί την Άννα. Ο πατέρας του όμως επιμένει αφού δεν θέλει να κινήσουν υποψίες και έτσι ο νεαρός με βαριά καρδιά, αναγκάζεται να τον ακούσει.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Οι κάμερες ασφαλείας οδηγούν στην εξιχνίαση

Παγιδευμένοι: Η Άννα διώχνει από την κηδεία του πατέρα της τον Αλέκο

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Έρχεται η λύτρωση

Στην κηδεία παρευρίσκεται και ο Αλέκος. Μόλις η Άννα τον βλέπει, του βάζει τις φωνές ζητώντας του να φύγει αμέσως. Εκείνος την ακούει όμως της λέει χαρακτηριστικά: “Σύντομα θα καταλάβεις τι καλός φίλος είμαι”. Ο Σταύρος ξεκίνα αμέσως στην έρευνα για τη δολοφονία του Κοσμά.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα θέλει να εκδικηθεί τον φονιά του πατέρα της

Παγιδευμένοι: Η Άννα διώχνει από την κηδεία του πατέρα της τον Αλέκο

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: O Αιμορροφιλικός δολοφόνος

Ο Δημήτρης που δεν θέλει να αφήσει στιγμή μόνη της, την Άννα, αποφασίζει να μείνει μαζί της στο πατρικό της. Το πρώτο κιόλας βράδυ εκείνη έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα. Η μητέρα της την βρίσκει στο δωμάτιο του πατέρα της, να κλαίει με λυγμούς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close