Παγιδευμένοι: O Αιμορροφιλικός δολοφόνος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καθηλωτικές καθώς έρχεται ο Αιμορροφιλικός δολοφόνος .

ΧΑΜΟΣ ΧΑΜΟΣ ΧΑΜΟΣ

Το daddy-cool.gr Σας έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τις εξελίξεις του Β κύκλου της σειράς που παίζεται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία με τεράστια επιτυχια. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ανοίγει πάλι με τη σκηνή του γάμου και με σκηνές από την δολοφονία του Δημήτρη με τον Αντρέα να ρωτάει την Αννα πως τον σκότωσες . Εκείνη έχει παγωμένο βλέμμα. Ο σεναριογράφος μας γυρνάει μια εβδομάδα πριν όπου σε ένα πηγάδι αποκαλύπτονται 7 πτώματα και πολλά ανθρώπινα οστά .

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ξέρει τα πάντα

Παγιδευμένοι: O Αιμορροφιλικός δολοφόνος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κλέβει το όπλο του φόνου

Ανάμεσα σε αυτά είναι και της Κατερίνας … Η οποία υποτίθεται πως ήταν διακοπές αλλά μάλλον δεν ήταν τελικά.Ο  Μαυρίδης τα βάζει με την Άννα λέγοντας της ότι για εσένα γίνονται όλα αυτά αλλά η Άννα τον καταλαβαίνει καθώς έχει βρεθεί και η ίδια σε αυτή τη θέση .

Τον αγκαλιάζει και του λέει έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή τη θέση και ξέρω ότι το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να πληγώσεις κάποιον από τον πόνο . Ο Χατζής βρίσκεται να μένει σε ένα υπόγειο χωρίς μια και μέσα στη βρωμιά .Για κάποια στιγμή αναπολεί το πώς φέρθηκε εκείνος στους αλλους αλλά φυσικά και δεν αλλάζει χαρακτήρα . Η Υβόννη χαίρεται την ελευθερία της, έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι και περνάει στιγμές που στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια .

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά

Παγιδευμένοι: O Αιμορροφιλικός δολοφόνος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά

Οι έρευνες για τον δολοφόνο των ατόμων στο πηγάδι συνεχίζονται. Ένα σημείωμα φτάνει στα χέρια του Δημήτρη που του ζητάει να αφήσει η Άννα το μαχαίρι που βρήκαν στο πηγάδι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο Δημήτρης κρύβει το σημείωμα και από την Άννα και από τον Μαυρίδη που κάνει τα πάντα να βρει ποιος σκότωσε την αδερφή του .

Όμως το μαθαίνει ο Σταύρος και ζητάει από την Άννα αν θέλει να βοηθήσει. Στήνεται έτσι μια επιχείρηση της αστυνομίας αλλά η Άννα θα κάνει πάλι του κεφαλιού της καθώς όντας στο δωμάτιο ο δολοφόνος θα την πάρει τηλέφωνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και θα την ζητήσει να πάει μόνη της στο γκαράζ να τον δει. Όμως δεν προλαβαίνει την προλαβαίνουν ο Δημήτρης με τον Αντρέα.

Ένα τηλεφώνημα στην Άννα από μια μεγάλη εταιρία για να αναλάβει τα νομικά θέματα είναι η αιτία να πέσει θύμα απαγωγής, καθώς στην εταιρία δεν δουλεύει κανένας κύριος με το όνομα που είπε η Άννα στην αδελφή της η οποία είναι γραμματέα της στη νέα σεζόν . Έτσι η Άννα βρίσκεται κλεισμένη σε ένα υπόγειο μαζί με άλλα 4 άτομα .. ( Να πω εδώ πως λέγοντας δολοφόνος δεν σκοτώνει με κάποιο μέσο πχ όπλο μαχαίρι κτλ αλλά τους αφήνει να πεθάνουν από την πείνα και την δίψα γιατί είναι αιμοφιλικος και φοβάται τη θέα του αίματος ).

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 48 , 49, 50, 51

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ξέρει τα πάντα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το είδα με τα μάτια μου Σκάει μεγάλη βόμβα

Η πραγματική αιτία που τα κάνει όλα αυτά είναι ότι θέλει να φτιάξει μια νέα οικογένεια καθώς η δική του, του θύτη δηλαδή, δολοφονήθηκε όλη σε ένα σταύλο …. Μετά από έρευνες βρίσκουν τον τόπο που είναι κλεισμένη η Άννα και τα άλλα 4 άτομα σε άθλια κατάσταση.  Περισσότερα για την συνέχεια θα σας πούμε σε λίγες ημέρες.

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 27 Μαρτίου Επεισόδιο 47

Η ανακάλυψη του Δημήτρη για το ψέμα που του είπε η Άννα θα τον συντρίψει.
Η Υβόννη ξέρει ότι είναι στο χέρι της να στείλει τον Αλέκο στη φυλακή. Η πρόταση που της έκανε η Άννα εγγυάται την ελευθερία της. Θα το κάνει, όμως; Η αποκάλυψη για τον πατέρα του παιδιού της Δώρας θα οδηγήσει τη Χρύσα σε μία απρόσμενη απόφαση που θα συνταράξει όλη την οικογένεια και θα συγκλονίσει την Ειρήνη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : O Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι: O Αιμορροφιλικός δολοφόνος
Η κίνηση του Σταύρου να επέμβει στην υπόθεση που έχει αναλάβει η Αγγελική την κάνει έξαλλη, φέρνοντάς τους σε ανοικτή αντιπαράθεση.
Κι ενώ το περιεχόμενο του φακέλου που έχει λάβει η Άννα, της «καίει», ακόμα, τα χέρια, οι εξελίξεις δεν την αφήνουν να καταλάβει ότι το βίντεο του Άγγελου κρύβει κάποιο μήνυμα που θα την συγκλονίσει.

Ο Μάρκος, στην προσπάθειά του να βγάλει από τη φυλακή τον Αλέκο, θα ζητήσει κάτι απροσδόκητο από την Κατερίνα που θα την αφήσει εμβρόντητη. Τα παιδιά προχωρούν τη «δουλειά» κάτω από την πίεση του Νώντα. Πόσο άσχημα θα μπλέξουν; Ο Δημήτρης πιέζει την Άννα να του πει τι είναι αυτό που του κρύβει. Θα του πει η Άννα την αλήθεια για τον μυστηριώδη φάκελο;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σκοτώνουν την Κατερίνα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 48 , 49, 50, 51

Τρίτη 28 Μαρτίου Επεισόδιο 48

Το μυστικό της Άννας για τον φάκελο που έλαβε δημιουργεί τριγμούς στη σχέση της με τον Δημήτρη. Θα καταφέρουν, αυτή τη φορά, να τους ξεπεράσουν; Τι θα γίνει όταν ο Δημήτρης μάθει το περιεχόμενο του φακέλου που του κρύβει η Άννα; Τι λέει το μυστηριώδες βίντεο που έστειλε ο Άγγελος;

Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ξαναπαντρεύονται Δημήτρης και Άννα

Η Άννα, προσπαθώντας να σταθεί στη Λίνα για το διαζύγιο των γονιών της, θα καταλάβει ότι κάτι κρύβει. Θα καταφέρει να ανακαλύψει πού έχει μπλέξει η ανιψιά της;
Τα παιδιά συνεχίζουν το σχέδιο του Νώντα. Μια απρόσμενη, όμως, εξέλιξη θα τους μπλέξει ανεπανόρθωτα. Τι είναι αυτό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Άκη και οδηγεί τα παιδιά στην Αστυνομία;

 

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.
Διανέμεται από την Madd.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close