Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της .

Α ρε Αννούλα όλα πάνω σου έχουν πέσει….

Η Άννα και ο Δημήτρης όπως έχουμε δει προσπαθούν να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους και την σχέση τους και να μην αφήσουν τίποτα να τους χωρίς ξανά. Ωστόσο στα επόμενα επεισόδια της δραματική σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”, οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα και όλα ανατρέπονται. Η οικογένεια Ροδίτη θα έρθει αντιμέτωπη με μία ακόμη τραγωδία και θα βυθιστεί ξανά στο πένθος.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Οι κάμερες ασφαλείας οδηγούν στην εξιχνίαση

Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Έρχεται η λύτρωση

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Ειρήνη αρχίζει να ανησυχεί για τον Κοσμά, καθώς δεν έχει νέα του, ενώ έχει αργήσει να επιστρέψει από τη δουλειά του στο καράβι. Και οι φόβοι της, πως κάτι άσχημο έχει συμβεί θα επιβεβαιωθούν με το χειρότερο τρόπο. Το πτώμα ενός άντρα εντοπίζεται στο δάσος σε άσχημη κατάσταση. Ο Δημήτρης είναι από τους πρώτους που ενημερώνεται, ενώ η Άννα βλέποντας τα προσωπικά αντικείμενα του άντρα που βρέθηκε νεκρός, σοκαρισμένη διαπιστώνει πως πρόκειται για τον πατέρα της.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα θέλει να εκδικηθεί τον φονιά του πατέρα της

Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: O Αιμορροφιλικός δολοφόνος

Το νέο διαδίδεται γρήγορα και όλοι προσπαθούν να σταθούν στην οικογένεια του. Ωστόσο ο Γεράσιμος, ο Σπύρος και ο Θοδωρής είναι τρομοκρατημένοι. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως βρέθηκε το πτώμα του άντρα στο δάσος και αντιλαμβάνονται πως κάποιος γνωρίζει το ένοχο μυστικό τους, για το θάνατο του Κοσμά, και πως ο Θοδωρής κινδυνεύει.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ξέρει τα πάντα

Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κλέβει το όπλο του φόνου

Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη. Όμως η δικηγόρος σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, είναι αποφασισμένη να εξιχνίαση την υπόθεση. Να βρει τους δολοφόνους του πατέρα της και να τους εκδικηθεί. Δεν μπορεί βέβαια να φανταστεί, πως η οικογένεια του αγαπημένου της, ευθύνεται για τον θρήνο που βιώνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close