Παγιδευμένοι: Την ώρα που πάει να πάρει τα χρήματα τον συλλαμβάνουν

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού την ώρα που πάει να πάρει τα χρήματα τον συλλαμβάνουν.

Αφήστε το είδωλο ήσυχο…

Στο τμήμα έχει φτάσει η Νατάσα η μητέρα της Δανάης. Είναι με τον άντρα της Βλάση. Εκείνος βλέπει τον Ανδρέα να αγκαλιάζει την κόρη του και του επιτίθεται. “Ποιος είσαι εσύ που αγγίζεις η Δανάη;” του φωνάζεις. “Τί κάνεις είναι ο μπαμπάς μου.“. Ο Βλάσης πέφτει απ’ τα σύννεφα.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Οι κάμερες ασφαλείας οδηγούν στην εξιχνίαση

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Έρχεται η λύτρωση

Εγώ είμαι ο πατέρας σου. Θα ξηγηθούμε οι δυο μας” λέει στον Ανδρέα. Αργότερα ο Βλάσης τον βρίσκει και ο Αντρέας τον χτυπάει και φεύγει με το αμάξι του. Όμως στο δρόμο αρχίζει να ζαλίζεται, κάνει στην άκρη, πιάνει τα πλευρά του και βλέπει αίμα.

Στην συμπλοκή τόσο ο Βλάσης τον έχει χτυπήσει με σουγιά. Πάει να τηλεφωνήσει και λιποθυμάει. Όταν το βρίσκουν έχει χάσει πολύ αίμα και η κατάσταση του είναι κρίσιμη. Ο Ανδρέας μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν ξέρουν αν θα τα καταφέρει.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα θέλει να εκδικηθεί τον φονιά του πατέρα της

Παγιδευμένοι: Την ώρα που πάει να πάρει τα χρήματα τον συλλαμβάνουν

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: O Αιμορροφιλικός δολοφόνος

Η κόρη του Δανάη αγωνία. Ακούει το Σταύρο, το Δημήτρη και το Σπύρο να αναρωτιούνται ποιος μπορεί να το έκανε. “Ο  άντρας της μαμάς μου Βλάσης, είχε μία διένεξη μαζί του νωρίτερα. Μπορεί να το έκανε εκείνος” τους λέει.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ξέρει τα πάντα

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κλέβει το όπλο του φόνου

Εκείνοι ερευνούν τις κάμερες γύρω από την εισαγγελία. Στο μεταξύ ο Βλάσης της τηλεφωνεί και της ζητάει να του πάει κάποια χρήματα που έχεις στο σπίτι προκειμένου να διαφύγει. Εκείνη πηγαίνει στο ραντεβού που έχουν στο σταθμό. Την ώρα που πάει να του δώσει τα λεφτά οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close