Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Άννα συναντά τον φονιά.

Δεν θα την αφήσετε να αγιάσει αυτή την γυναίκα…

Στον Β’ κύκλο η Άννα δεν διστάζει να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της προκειμένου να βοηθήσει τον Σταύρο να βρει τον φονιά της αδερφής του. Ο Δημήτρη και ο Ανδρέας ετοιμάζουν προσεκτικά την μυστική αποστολή για να πιάσουν τον δολοφόνο της Κατερίνας.

Την ίδια ώρα ο Σταύρος λέει στην Άννα τα πάντα για το σημείωμα που έφτασε στα χέρια του άντρα της, όπως ότι κι εκείνος το κράτησε κρυφό για να μην βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της. “Το μαχαίρι αυτό είναι η μοναδική ευκαιρία για να πιάσουμε τον δολοφόνο” της λέει και τη ρωτά αν θέλει να πάρει μέρος στην επιχείρηση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος αγνοείται

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ζωή της Χρύσας κινδυνεύει

Εκείνη δέχεται και με τον Σταύρο δίπλα της ενημερώνει τον Δημήτρη και τον Αντρέα ότι θα πάει η ίδια το μαχαίρι στο ξενοδοχείο. και ακούω άντρα βοηθά για να πάνε στο ξενοδοχείο. Και αφού ο άντρας της δεν μπορεί να την αποτρέψει…την βοηθά.

Η Άννα μπαίνει στο ξενοδοχείο και ακολουθά κανονικά τις οδηγίες του ανώνυμου αποστολέα του σημειώματος ενώ ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Αντρέας παρακολουθούν την κάθε της κίνηση από κρυφές κάμερες. Φεύγοντας από το δωμάτιο χτυπάει το τηλέφωνο και η Άννα απαντά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός θέλει νεκρό τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Χρύσα γίνεται πιο επικίνδυνη με την νέα αλλαγή της

Αν θέλεις να με δεις έλα στο πάρκινγκ, αυτή τη φορά μόνη σου. Χρησιμοποίησε το ασανσέρ για τα εμπορεύματα” της λέει μία φωνή. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι κάποιος παρακολουθεί με drone.

Είναι παιχνίδι” λέει τον Ανδρέα και τον Σταύρο και τηλεφωνεί αμέσως στον πατέρα του ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό του καινούργιου του αφεντικού. Του ζητά να πάει στο δωμάτιο που βρίσκεται το μικρό αγόρι το οποίο είναι και ο μοναδικός μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παθαίνει κρίσεις πανικού στον ύπνο του και χάνει το μυαλό του

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σκότωσε έναν αθώο

Λίγο αργότερα ο Σπύρος ενημερώνει ότι το παιδί έχει εξαφανιστεί και μάλλον έχει πέσει θύμα απαγωγής. Στο μεταξύ ενώ περιμένουν την Άννα εκείνη δεν βγαίνει από το ασανσέρ και καταλαβαίνουν ότι κάτι έχει συμβεί. Και δεν κάνουν λάθος αφού εκείνη πηγαίνει στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου για να συναντήσει τον δολοφόνο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close