Παγιδευμένοι-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Άννα θυμήθηκε πως έγινε ο φόνος του Άγγελου.

Τι έγινε λέει;;

Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου την εξετάζουν εξονυχιστικά και παίρνουν δείγμα, προκειμένου να το τακτοποιήσουν με το γενετικό υλικό που πιθανόν θα υπάρχει στο σώμα του Άγγελου.

Εκείνη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Δημήτρης δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της. «Μη φοβάσαι, θα ανακαλύψω την αλήθεια», τη διαβεβαιώνει, σίγουρος για την αθωότητά της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Όλα οδηγούν την Άννα στη φυλακή

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος προειδοποιεί την Άννα

Ο Ανδρέας έρχεται στη δύσκολη θέση να την πάει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα. Ο Σταύρος το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος είναι σίγουρος ότι ο πατέρας του σκότωσε τον Άγγελο, επειδή εκβίαζε τον Θοδωρή και το φόρτωσε στην Άννα, κάτι βέβαια που εκείνος αρνείται.

Ο Σταύρος καλεί την Άννα για κατάθεση στο γραφείο του, όπως του εξηγεί όμως δεν θυμάται τίποτα. «Προσευχήσου οι σφαίρες να μην είναι από το όπλο που έχει πάνω τα δακτυλικά σου αποτυπώματα», της απαντά εκείνος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός κρύβεται πίσω από τον δηλητηριασμό

Παγιδευμένοι: Η Άννα παύει να επικοινωνεί με το περιβάλλον

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας θα έρθει άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση

Η Άννα οδηγείται στο κρατητήριο, αλλά ο Δημήτρης δεν φεύγει στιγμή από δίπλα της. Μάλιστα, αφήνει τη θέση του εισαγγελέα και επιστρέφει στη δικηγορία για να την υπερασπιστεί. Η μέρα που θα συζητηθεί η προφυλάκισή της φτάνει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα αντικρίσει κάτι που θα του κόψει την ανάσα

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος

Η Άννα έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τον εαυτό της. «Κι αν το έκανα;», ρωτά τον Δημήτρη. «Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανες, εμπιστεύσου με», της απαντά εκείνος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Δείτε την μητέρα της Μυρτώς Ροδίτη – Σας θυμίζει κάτι ;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η αμνησία που θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Ο Σταύρος προτείνει στη δικαστή την προφυλάκισή της. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται στο μυαλό της Άννας η εικόνα από τις τελευταίες της στιγμές με τον Άγγελο. Εκείνη τον σημάδευε με το όπλο κι εκείνος την εκλιπαρούσε να μην τον σκοτώσει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close