Παγιδευμένοι-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός κρύβεται πίσω απο τον δηλητηριασμό.

Ε ΟΧΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ…

Ο Αλέκος έχει υποσχεθεί στο γιο του ότι θα τον βοηθήσει να αποδράσει από τη φυλακή, με αντάλλαγμα να μην αποκαλύψει τα μυστικά που καίνε όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τους περισσότερους ήρωες της ιστορίας. Τα γεγονότα όμως τον προλαβαίνουν.

Κάποιος θέλει νεκρό το γιο του κι επιχειρεί να τον δολοφονήσει, δηλητηριάζοντας τις σελίδες του βιβλίου που διαβάζει. Ο Άγγελος σώζεται, δίνοντας την ευκαιρία στον πατέρα του να κάνει πράξη την υπόσχεσή του. Ο Αλέκος οργανώνει την απόδρασή του από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας θα έρθει άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση

 

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα αντικρίσει κάτι που θα του κόψει την ανάσα

Η μεγάλη στιγμή φτάνει, μόνο που η Άννα το καταλαβαίνει και μπαίνει κρυφά στο αυτοκίνητο με το οποίο το σκάει ο Άγγελος. Έξι ώρες μετά, ξυπνά χτυπημένη στο δάσος. Στα χέρια της κρατάει ένα όπλο, ενώ δίπλα της κείτεται νεκρός ο Άγγελος.

Δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε θυμάται τι έχει συμβεί. Φεύγει τρομαγμένη από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης τη βρίσκει σε άσχημη κατάσταση, ενώ η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος

Παγιδευμένοι:

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα παύει να επικοινωνεί με το περιβάλλον

Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου την εξετάζουν και παίρνουν δείγμα προκειμένου να το ταυτοποιήσουν με το γενετικό υλικό που πιθανόν θα υπάρχει στο σώμα του Άγγελου.

Εκείνη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Δημήτρης δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της. Την διαβεβαιώνει ότι είναι σίγουρος για την αθωότητά της. Ο Ανδρέας έρχεται στη δύσκολη θέση να την πάει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα. Ο Σταύρος το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος χωρίζει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Το επόμενο θύμα του Άγγελου είναι η Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Δείτε την μητέρα της Μυρτώς Ροδίτη – Σας θυμίζει κάτι ;

Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος είναι σίγουρος ότι ο πατέρας του σκότωσε τον Άγγελο, επειδή εκβίαζε τον Θοδωρή και το φόρτωσε στην Άννα, κάτι βέβαια που εκείνος αρνείται.

Ο Σταύρος καλεί την Άννα για κατάθεση στο γραφείο του, όπως του εξηγεί όμως δεν θυμάται τίποτα. Η Άννα οδηγείται στο κρατητήριο, αλλά ο Δημήτρης δεν φεύγει στιγμή από δίπλα της. Μάλιστα, αφήνει τη θέση του εισαγγελέα και επιστρέφει στη δικηγορία για να την υπερασπιστεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close