Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος.

Λιώνει για σένα το παιδί Άννα. ΛΙΩΝΕΙ!

Ο Άγγελος πέφτει νεκρός με μια σφαίρα στην καρδιά. Κατηγορούμενη για τη δολοφονία του είναι η Άννα αφού στο όπλο που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος υπάρχουν τα δικά της δακτυλικά αποτυπώματα.

Μπορεί λόγω του Μουντιάλ οι Παγιδευμένοι, να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα η επιστροφή τους όμως στην μικρή μας οθόνη θα συνδυαστεί με πολλές ανατροπές σύμφωνα με το περιοδικό τηλεθεατής.

Στις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 παγιδευμένοι, ο Αλέκος έχει υποσχεθεί στο γιο του ότι θα τον βοηθήσει να απόδραση από την φυλακή με αντάλλαγμα να μην αποκαλύψει τα μυστικά που καίνε όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τους περισσότερους ήρωες της ιστορίας μας.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα παύει να επικοινωνεί με το περιβάλλον

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος χωρίζει Άννα και Δημήτρη

Τα γεγονότα όμως τον προλαβαίνουν. Κάποιος θέλει νεκρό το γιο του και επιχειρεί να τον δολοφονήσει δηλητηριάζοντας τις σελίδες στο βιβλίο που διαβάζει. Ο άγγελος σώζεται δίνοντας την ευκαιρία στον πατέρα του να κάνει πράξη την υπόσχεση του. Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του απ’ το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Η μεγάλη στιγμή φτάνει μόνο που η Άννα το καταλαβαίνει και μπαίνει κρυφά στο αυτοκίνητο με το οποίο το σκάει ο Άγγελος. Έξι ώρες μετά ξύπνα χτυπημένη στο δάσος. Στα χέρια της κρατάει ένα όπλο ενώ δίπλα της βρίσκεται νεκρός ο Άγγελος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η αμνησία που θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Σταύρος υποψιάζονται τους πάντες για την απόδραση του Άγγελου

Δεν ξέρει που βρίσκεται ούτε θυμάται τι έχει συμβεί. Φεύγει τρομαγμένη από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα ο Δημήτρης την βρίσκει σε άσχημη κατάσταση ενώ η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Άγγελου.

Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου την εξετάζουν εξονυχιστικά και παίρνουν δείγμα προκειμένου να την ταυτοποιήσουν με το γενετικό υλικό που πιθανώς υπάρχει στο σώμα του Άγγελου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο φόνος του Άγγελου δεν είναι ότι φαίνεται

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα παγιδεύει τον Άγγελο στην απόδραση του

Εκείνη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Δημήτρης δε φεύγει στιγμή από το πλευρό της. “Μη φοβάσαι θα ανακαλύψω την αλήθεια” την διαβεβαιώνει σίγουρος για την αθωότητά της. Ο Ανδρέας έρχεται στην δύσκολη θέση να την πάει για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος αλλάζει τα σχέδια του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η απαγωγή της Άννας

Ο Σταύρος το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Την ίδια στιγμή ο Σπύρος είναι σίγουρος ότι ο πατέρας του σκότωσε τον Άγγελο επειδή εκβιάζει το Θοδωρή και το φορτώνει στην Άννα. Κάτι βέβαια που εκείνος αρνείται. Ο Σταύρος καλεί την Άννα για κατάθεση στο γραφείο του που του εξηγεί όμως πως δεν θυμάται τίποτα.

Προσευχήσου οι σφαίρες να μην είναι από το όπλο σου που έχει πάνω τα δακτυλικά αποτυπώματα της απαντάει εκείνος. H Άννα οδηγείται στο κρατητήριο αλλά ο Δημήτρης δε φεύγει στιγμή από δίπλα της. Μάλιστα αφήνει τη θέση του εισαγγελέα και επιστρέφει στην δικηγορία για να την υπερασπιστεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τον καλύτερο αποχαιρετισμό έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς με ένα βίντεο

Ο Σταύρος θέλει την Άννα στη φυλακή. Η μέρα που θα συζητηθεί η προφυλάκιση της Άννας φτάνει αν και η ίδια έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τον εαυτό της. “Κι αν το έκανα;” ρώτα το Δημήτρη. “Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανες. Εμπιστεύσου με“, της απαντάει εκείνος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη θα αναγκαστεί να δεχτεί την σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα έρθει σε μια συνάντηση που θα τον παγώσει

Ο Σταύρος προτείνει στην δικαστή την προφυλάκισή της. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται στο μυαλό της Άννας η εικόνα της, τις τελευταίες της στιγμές με τον Άγγελο. Εκείνη τον σημαδεύει με το όπλο και εκείνος την εκλιπαρούσε να μην τον σκοτώσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close