Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η αρχή του τέλους ξεκίνησε για την Άννα.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα και αρχίζουμε και νευριάζουμε…

Ο Άκης συνεχίζει να επιμένει στον Αλέκο ότι ο Θοδωρής ήταν αυτός που πυροβόλησε τρεις φορές τον Κοσμά στη σειρά Παγιδευμένοι. Εκείνος βέβαια δεν τον πιστεύει.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να επισκεφτεί τον αδελφό του στη φυλακή. Του αποκαλύπτει ότι, ενώ στο σώμα του Κοσμά βρέθηκαν δύο σφαίρες, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν ίχνη από τρεις. Η μία έπεσε στον τοίχο που ήταν απέναντι από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Κοσμάς. Ο Θοδωρής επιμένει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε μόνο μία φορά.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια αγάπη – Είστε οι μόνοι αθώοι σε αυτή την υπόθεση

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης εγκαταλείπει την Άννα

Επίσης ο Δημήτρης τού ζητά να του δώσει όποια πληροφορία γνωρίζει για τον Άκη. Εκείνος του αποκαλύπτει ότι έχει ένα ψεύτικο προφίλ στα sοcial media.

Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος και ο Ανδρέας βλέπουν το υλικό από τις κάμερες και ανακαλύπτουν ότι ο Άκης ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του το λεωφορείο όπου μέσα ήταν ο Κοσμάς με τον Θοδωρή την ημέρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το mediatime.gr, η Άννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης επισκέφτηκε τον αδελφό του στη φυλακή και γίνεται έξαλλη. Όταν τον συναντά, ξεσπάει και εκείνος της εξηγεί τι συμβαίνει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας κρέμεται από μια κλωστή

Παγιδευμένοι-Ανδρέας-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αποκλειστικά spoilers για τη συνέχεια της σειράς

Ο Ανδρέας πηγαίνει στον Σταύρο και τον ενημερώνει για τα νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά την άρση του απορρήτου του κινητού του Άκη. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας του Κοσμά και αυτό που πρέπει να βρουν τώρα είναι αν ο ίδιος έχει κάποια εμπλοκή στην υπόθεση.

Αυτό λύνει τα χέρια του Σταύρου, που δίνει και επισήμως εντολή να ξεκινήσει η αναζήτησή του, ενώ ζητά να δώσουν κατάθεση όλα τα κοντινά του πρόσωπα.

Τόσο αυτός όσο και ο Ανδρέας είναι σίγουροι ότι ο Αλέκος είναι εκείνος που έχει φροντίσει να τον «εξαφανίσει». Από την άλλη, την Άννα την προσεγγίζει μια άγνωστη κοπέλα και επιμένει να τη δει. Το όνομά της είναι Μυρτώ…

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το μυστήριο λύνεται

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό σχέδιο της Ειρήνης για τον Δημήτρη

Η συνάντησή τους θα βγάλει στην επιφάνεια την ιστορία του Θάνου Σταθάκη και θα ωθήσει την Άννα να ψάξει να τον βρει, ενώ ταυτόχρονα και ο Δημήτρης τον ψάχνει, για τη δολοφονία του δικαστή Γεωργίου. Όπως φαίνεται πρέπει να υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα σε αυτές τις δύο υποθέσεις…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close