Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού θα πει “Άννα δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια αγάπη. Είστε οι μόνοι αθώοι σε αυτή την υπόθεση”.

Επιτέλους μίλησε η φωνή της λογικής.

Η Άννα νιώθει απογοητευμένη και προδομένη ενώ ο Δημήτρης έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον εντοπισμό του Άκη. Ξέρει πως ο μόνος τρόπος για να την ξανακερδίσει είναι να αποδειχτεί πως ο Θοδωρής δεν ήταν ο φονιάς του πατέρα της.

Ο Ανδρέας πηγαίνει στο Σταύρο τα νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά την άρση του απορρήτου του κινητού του Άκη. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας του Κοσμά και αυτό που πρέπει να βρουν τώρα είναι αν ο ίδιος είχε κάποια εμπλοκή στην υπόθεση.

Αυτό λύνει τα χέρια του Σταυρού που του δίνει και επισήμως εντολή να ξεκινήσει την αναζήτηση του όπως και να δώσουν κατάθεση όλα τα κοντινά του πρόσωπα. Τόσο αυτός όσο και ο Ανδρέας είναι σίγουροι πως ο Αλέκος τον έχει εξαφανίσει και η Άννα ανακοινώνει στο Δημήτρη ότι πήρε την απόφαση να μείνει μόνη της στο σπίτι που νοικιάσανε μαζί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης εγκαταλείπει την Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας κρέμεται από μια κλωστή

Ο Ανδρέας πηγαίνει στο σχολείο της κόρης του. Την ενημερώνει ότι αναζητούν τον Άκη και της ζητά αν μάθει οτιδήποτε σχετικό να τον ενημερώσει. Όσο για τον Σταύρο συνεχίζει τη στενή πολιορκία της Αγγελικής.

Αυτή τη φορά πηγαίνει με τα αγαπημένα της γλυκά στο γραφείο της. Προς μεγάλη του έκπληξη εκείνη δεν δείχνει πια να είναι τόσο απόμακρη. Η Άννα πηγαίνει στο γραφείο της Κατερίνας αποφασισμένη να ζητήσει τη βοήθεια της.

Ο Μάρκος είναι καλός άνθρωπος στα μάτια σου αλλά είναι και φιλόδοξος όπως όλοι μας και πιστεύει ότι ο Αλέκος θα τον βοηθήσει. Δυστυχώς αυτό είναι λάθος. Δεν το καταλαβαίνει τώρα αλλά τον χρησιμοποιεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αποκλειστικά spoilers για τη συνέχεια της σειράς

Παγιδευμένοι-Χρύσα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το μυστήριο λύνεται

Εμείς θα τον σώσουμε από έναν διάβολο όπως αυτόν και αυτός θα βοηθήσει εμάς. Αν δεν τιμωρηθεί ο Αλέκος θα χάσω την πίστη μου στη δικαιοσύνη.” της λέει. Εκείνη της εξηγεί πως παρά την προσωπική σχέση που έχουν δεν ανακατεύεται ποτέ στα επαγγελματικά του και θεωρεί πως δεν είναι σωστό να το κάνει και τώρα.

Τη διαβεβαιώνει όμως πως είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει σε ότι άλλο θέλει. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης δίνει τα έγγραφα για να προχωρήσει το διαζύγιό τους και ζητά από τη συνάδελφό του που αναλαμβάνει την υπόθεση να υπερασπιστεί τις διαδικασίες.

Λίγο αργότερα η Άννα πηγαίνει στο πατρικό της προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της. Η μητέρα της αρχίζει πάλι τις σπόντες και εκείνη που δεν μπορεί να την ακούει άλλο την ενημερώνει ότι χώρισε με τον Δημήτρη για να ησυχάσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό σχέδιο της Ειρήνης για τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα τιμωρεί τον Δημήτρη με τη συμπεριφορά της

Η αδερφή της όμως έχει άλλη άποψη. “Τον αγαπάς και σε αγαπάει και εκείνος. Εσείς είστε οι μόνοι αθώοι σε αυτή την υπόθεση. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια αγάπη. Μην κάνεις το λάθος” τη συμβουλεύει. “Έτσι κι αλλιώς δεν θέλει αυτός πια” της απάντησε εκείνη.

Ο Μάρκος πηγαίνει στο σπίτι του Αλέκου για να του παραδώσει κάποια έγγραφα. Εκείνος είναι στο μπάνιο και έτσι η Υβόννη βρίσκει την ευκαιρία να του μιλήσει. “Ξέρεις με ποιον μοιάζεις; Με τον Άγγελο. Ήταν πιεσμένος μπροστά στον Αλέκο. Τα χέρια του έτρεμαν όταν ήταν μαζί του, τον φοβόταν ακόμη και όταν δεν ήταν κοντά του.

Δεν ήξερε πως να συμπεριφερθεί, δεν μπορούσε να πάει κόντρα στο λόγο και τη διαταγή του.“. “Δεν είναι αλήθεια αυτό. Ήμασταν μαζί με τον Άγγελο.” “Είσαι χαρούμενος με αυτά που κάνεις μαζί με τον Αλέκο; Πώς αισθάνεσαι όταν κάνεις όλες τις βρωμιές;“.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Απίστευτες σκηνές εξελίσσονται

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σ’ αγαπώ σαν τρελός αλλά δεν μπορώ να μείνω – Ο θυμός σου μου ραγίζει την καρδιά

Η κουβέντα τους διακόπτεται από τον άντρα της αλλά τα λόγια της έχουν προβληματίσει πολύ το Μάρκο. Η Άννα πηγαίνει στο σπίτι της. Λίγο αργότερα φτάνει εκεί και ο Δημήτρης για να πάρει τα πράγματά του. “Μπορώ να σε αγκαλιάσω μία τελευταία φορά;” τον ρώτα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 65 , 66

Παγιδευμένοι-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ζητά να υπερασπιστεί τον Θοδωρή

Οι δυο τους κάνουν έρωτα. Αργά το βράδυ εκείνος της δίνει ένα φιλί και εκείνη τον αποχαιρετά. Επιστρέφει στο σπίτι του κι εκεί δεν τον χωράει ο τόπος. Ο Σταύρος και ο Ανδρέας που έχουν μάθει ότι κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου πηγαίνουν εκεί για συμπαράσταση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close