Παγιδευμένοι-Ανδρέας

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την ιστορία του εξαφανισμένου παιδιού του Ανδρέα.

Θα μας πάρουν τα ζουμιά…

Ο Αντρέας, βιώνει μία μεγάλη ανατροπή στη ζωή του. Η κοπέλα που συνέλαβαν οι συνεργάτες του, αποδεικνύεται ότι είναι κόρη του. Η πρώην σύντροφος του, του είχε κρύψει ότι περιμένει παιδί και παντρεύτηκε έναν άλλον άντρα, οποίος μάλιστα είναι και πολύ βίαιος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Άγγελος

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος θα προβεί σε ενέργειες που δεν θα μπορεί να ελέγξει

Ο Αντρέας συναντιέται με την πρώην σύντροφό του και της λέει ότι γνωρίζει τα πάντα και απαιτεί να μιλήσει στην κόρη της και να της πει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας γιατί θέλει να γίνει μέρος της ζωής της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Παγιδευμένοι-Ανδρέας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης απαγάγουν ένα παιδί

Μόνο που άντρας της την παρακολουθεί και όταν επιστρέφει στο σπίτι της, την κακοποιεί. Η κόρη της, ζητάει τη βοήθεια του Αντρέα, ο όποιος τρέχει αμέσως κοντά τους και η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Δευτέρα 24/10/22 έως Τρίτη 25/10/22

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 16 στις 24/10/22

Επεισόδιο 16

Δευτέρα

Η Άννα βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδερφής της και η αντιπαράθεση αυτή θα φέρει και τους δύο στα όριά τους. Θα καταφέρει ο Δημήτρης να τη σώσει; Ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα. Τι έχει συμβεί; Ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης παίρνουν διαζύγιο

Τι θα διαλέξει αυτή τη φορά; Το καθήκον; Ή τον γιό του; Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος. Θα τα καταφέρουν;

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 17 στις 25/10/22

Επεισόδιο 17

Τρίτη

Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ. Η κράτηση του Άγγελου, ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου ο οποίος εξοργίζεται.

Ο Δαμιανός απ’ την άλλη, κάνει μία αποκάλυψη στο Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει το Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας σκαλίζει τα μυστικά του Σταύρου

Παγιδευμένοι-Σταύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου σε μια προσπάθεια να βρει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο. Και ενώ η Άννα και ο Δημήτρης κινουν γη  και ουρανό για να αποδείξουν την αθωότητά του Νίκο.

Ο Αλέκος έχει βάλει σε εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιου του. Και εκεί που όλα οδηγούν στον Αγγελο η ομολογία  του στον ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close