Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Άννα και ο Δημήτρης απαγάγουν ένα παιδί.

Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα απο αυτούς τους δυο…

Όλοι πια ζουν με το φόβο του Άγγελου. Ο Δημήτρης πρέπει να αποφασίσει αν θα αποκαλύψει ο ίδιος στην Άννα ότι ο πατέρας του ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του πατέρα της.

Ο Σταύρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μία παρατυπία της Κατερίνας η οποία μπορεί να της κοστίσει την καριέρα της. Ξέρει πως αν δεν οδηγήσει αυτός την αδερφή του στη δικαιοσύνη θα το κάνει ο Άγγελος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Παγιδευμένοι-Αλέκος-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης παίρνουν διαζύγιο

Η αποκάλυψη ότι το πτυχίο του είναι πλαστό θα καταστρέψει σίγουρα και την καριέρα του Αλέκου Χατζή, οποίος δείχνει ποια ανυπεράσπιστος από ποτέ, απέναντι στο μένος του γιου του, έτσι προτείνει στην Κλειώ να γίνει συνεργάτιδά του στο δικηγορικό του γραφείο, κάτι βέβαια που εκείνη αρνείται.

Σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκεται και ο Θοδωρής αφού τώρα πια ξέρει πως υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ότι σκότωσε τον Κοσμά και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας σκαλίζει τα μυστικά του Σταύρου

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Πάνω στην απελπισία του, αποφασίζει να το σκάσει στο εξωτερικό. Δυστυχώς όμως τα μαθαίνει ο παππούς του, ο οποίος βάζει φρένο στα σχέδια του.

Υπάρχει όμως ακόμη ένα πρόσωπο που εκβιάζει ο Αγγελος κι αυτή είναι η ανιψιά της Άννας, η οποία πήρε αναβολικά για να κερδίσει τους αγώνες κολύμβησης.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αγνώριστη η Άννα πριν 6 χρόνια (Φωτογραφίες)

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Άγγελου

Παράλληλα ο Αντρέας, βιώνει μία μεγάλη ανατροπή στη ζωή του. Η κοπέλα που συνέλαβαν οι συνεργάτες του, αποδεικνύεται ότι είναι κόρη του.

Η πρώην σύντροφος του του είχε κρύψει ότι περιμένει παιδί και παντρεύτηκε έναν άλλον άντρα, οποίος μάλιστα είναι και πολύ βίαιος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ανατρέπει τα πάντα

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος Μαυρίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Άννα και εκείνη παρά την οργή και το θυμό της, αποφασίζει να μην καταγγείλει τον Σπύρο για να μη μεγαλώσει μικρή του κόρη χωρίς πατέρα.

Δίνει όμως το Δημήτρη την αίτηση διαζυγίου, κόβοντας του κάθε ελπίδα ότι μπορεί στο μέλλον να είναι μαζί. Οι δυο τους, συνεργάζονται και πάλι με αφορμή την υπόθεση ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο σώζεται από τη μητέρα του, η οποία το οδηγούσε σιγά-σιγά στο θάνατο, χορηγώντας του πολύ ισχυρά φάρμακα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το νέο σχέδιο του Σπύρου για την λύτρωση του Θοδωρή

Παγιδευμένοι-Ανδρέας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κρύβει τον άσσο στο μανίκι του

Το κλέβουν στην κυριολεξία από τα χέρια της και το πηγαίνουν στο νοσοκομείο, εννοώ όπως αποδεικνύεται, η μητέρα έπασχε από το σύνδρομο Μινχάουζεν. Ο χρόνος περνάει και η διορία που έχει δώσει ο Άγγελος φτάνει στο τέλος της και όλοι ξέρουν ότι πολύ σύντομα αρχίζει ο χορός των αποκαλύψεων.

Ο Αντρέας συναντιέται με την πρώην σύντροφό του και της λέει ότι γνωρίζει τα πάντα και απαιτεί να μιλήσει στην κόρη της και να της πει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας γιατί θέλει να γίνει μέρος της ζωής της.

Μόνο που άντρας της την παρακολουθεί και όταν επιστρέφει στο σπίτι της, την κακοποιεί. Η κόρη της, ζητάει τη βοήθεια του Αντρέα, ο όποιος τρέχει αμέσως κοντά τους και η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close