Παγιδευμένοι-Σπύρος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σπύρος θα προβεί σε ενέργειες που δεν θα μπορεί να ελέγξει.

Γιατί να μην μου αρέσει καθόλου αυτό;;

Ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό 7Μέρες tv στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και έδωσε σποιλερ για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης απαγάγουν ένα παιδί

Οι χαρακτήρας που υποδύεται στην ξεχωριστή σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, οι ανατροπές που θα αλλάξει άρδην την ζωή του ήρωα αλλά και στιγμές που ο ίδιος αισθάνθηκε παγιδευμένος κατά την προσωπική του διαδρομή. Ο Παύλος Ορκόπουλος μιλά από καρδιά στο 7μέρες TV.

Θα θέλετε να μας μιλήσετε για το ρόλο σας την σειρά του ΑΝΤ1;

Ο Σπύρος Μαρκέτος είναι ένας ταξίαρχος εν ενεργεία, αστυνομικός διοικητής Πειραιά που χαίρει του σεβασμού όλων, διότι διακρίνεται για την ειλικρίνειά του και από μία βαθιά αίσθηση καθήκοντος. Είναι υπεύθυνος άνθρωπος οικογενειάρχης με τρία παιδιά.

Η γυναίκα του έχει φύγει από τη ζωή από ανακοπή, η μικρή του κόρη πηγαίνει στο δημοτικό, ο μεγάλος του γιος είναι εισαγγελέας και ο μικρός τον εκθέτει μονίμως με την παραβατική συμπεριφορά του. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται ο πατέρας του. Ένας άνθρωπος της νύχτας που έχει κάνει φυλακή και ελέγχει τον υπόκοσμο της περιοχής.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης παίρνουν διαζύγιο

Στα παιδιά του ο Σπύρος έχει πει ότι ο παππούς τους έχει πεθάνει. Έτσι, η ξαφνική επανεμφάνιση του τον φέρνει σε δεινή θέση και θα υποστεί πολλά στη συνέχεια. Είναι παγιδευμένος! Ενώ είναι σε ηλικία συνταξιοδότησης αλλάζει το τοπίο της ζωής του.

Οι συμπεριφορές κατ’ αρχάς του μικρού του γιου και στη συνέχεια του πατέρα του θα τον αναγκάσουν να προβεί σε ενέργειες που όχι μόνο δεν ελέγχει αλλά δεν είχε καν φανταστεί. Αυτό είναι και το ενδιαφέρον του ρόλου και για τον ηθοποιό και για τον τηλεθεατή, βέβαια ο Σπύρος Μαρκέτος είναι ένα τραγικό πρόσωπο.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η επιτυχία των παγιδευμένων;

Η σειρά στέκεται στην αστυνομικοί πλοκή. Αυτό είναι η αφορμή για να δούμε τι συμβαίνει μέσα στις ψυχές των ανθρώπων, μέσα στις οικογένειες που βρίσκονται και πως διαμορφώνονται οι σχέσεις.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας σκαλίζει τα μυστικά του Σταύρου

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Πως παγιδεύονται οι άνθρωποι και πως συμπεριφέρεται η κοινωνία. Οι ρυθμοί με τους οποίους συμβαίνουν τα γεγονότα στη σειρά καλπάζουν! Αυτή είναι και η επιτυχία της.

Τι θα θέλετε να πει το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθώντας την σειρά;

Οι παγιδευμένοι έχουν μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό και αυξάνονται συνεχώς. Μου λένε ότι περιμένουν με αγωνία κάθε βδομάδα για να δω τα καινούργια επεισόδια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αγνώριστη η Άννα πριν 6 χρόνια (Φωτογραφίες)

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Άγγελου

Αυτό μας δημιουργεί μεγάλη χαρά, διότι έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους σκηνοθέτες, με τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, με όλους. Η σειρά διακρίνεται και για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και των νέων ηθοποιών – και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close