Παγιδευμένοι-Αλέκος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή.

Πατέρας να σου πετύχει…

Ο Άγγελος επιφύλασσε μια διπλή, δυσάρεστη, έκπληξη στον πατέρα του. Όχι μόνο έβαψε τα χέρια του με αίμα αλλά έδειξε τον πατέρα του, Αλέκο, ως το τον δολοφόνο της Μυρτώς, στην σειρά Παγιδευμένοι.

Μπορεί ο Αλέκος Χατζής να έχει το προφίλ του σκληρού και αριβίστα δικηγόρου όμως ο γιος του εν τέλει αποδείχτηκε πολύ χειρότερος από τον ίδιο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης απαγάγουν ένα παιδί

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Ο Άγγελος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, κατηγορούμενος για την δολοφονία της Μυρτώς, Ο Αλέκος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του, σχεδιάζοντας πως θα ξεμπλέξει τον γιο του, στην σειρά Παγιδευμένοι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας σκαλίζει τα μυστικά του Σταύρου

Η κίνηση της τελευταίας στιγμής όμως από την πλευρά του Άγγελου τα άλλαξε όλα. Ο τελευταίος έδωσε ως ένοχο τον πατέρα του αλλά και δικηγόρο υπεράσπισης του στην υπόθεση. Η αντίδραση του Αλέκου όμως θα είναι άμεση…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ανατρέπει τα πάντα

Ο τελευταίος, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ και παραβλέποντας ότι πρόκειται για τον γιο και, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κρατήσει πίσω από τα κάγκελα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος Μαυρίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

 

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το νέο σχέδιο του Σπύρου για την λύτρωση του Θοδωρή

Σε έξαλλη κατάσταση για την τροπή που πήρε η υπόθεση ξεκινάει να συλλέγει στοιχεία για τον ενοχοποιήσει, διαπιστώνοντας όμως ότι πολλά από αυτά τα είχε καταστρέψει ο ίδιος για να σώσει, αρχικά, τον γιο του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close