Παγιδευμένοι-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ξετυλίγεται το κουβάρι με τον φόνο του Άγγελου.

Και πολύ άργησε…

Ο Δημήτρης είναι σε αναμμένα κάρβουνα στη σειρά Παγιδευμένοι. Δεν τον χωράει ο τόπος. Πλέον για εκείνον δεν έχει τίποτα σημασία παρά η Αννα, η μόνη γυναίκα πού αγάπησε βαθιά.

Πηγαίνει στο σημείο του φόνου για να βρει έστω και κάτι που θα τον οδηγήσει σε ένα διέξοδο. Εξετάζει τα πάντα εξονυχιστικά με την καθοδήγηση της σήμανσης.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καταστρέφει την οικογένεια Μαρκέτου

Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Ο Σταύρος του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει ότι δεν πρέπει να είναι εκεί. Η υπόθεση βγαίνει στη δημοσιότητα και ο Αλέκος κάνει δηλώσεις εναντίον της Άννας. Λέει ότι ήθελε εκδίκηση και ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί.

Την ίδια ώρα όλα τα στοιχεία ταιριάζουν και καίνε την Άννα που θα προφυλακιστεί και θα πάει σε δίκη. Η ίδια λέει στον Δημήτρη ότι θυμάται ότι το όπλο ήταν στα χέρια της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα απειλεί να καταδώσει τον Σπύρο

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Κλειώ συνεργάζεται με την Υβόννη

Άκουγε την καρδιά του Άγγελου να χτυπάει και φοβόταν. Εκείνος την ρωτάει αν πάτησε τη σκανδάλη αλλά εκείνη δεν θυμάται. Ο ίδιος παραδέχεται για πρώτη φορά ότι την αγαπάει. Την οδηγούν στη φυλακή. Αργότερα ο Δημήτρης συναντιέται με τον Ανδρέα και του λέει για το χτύπημα που δέχτηκε η Άννα στο κεφάλι.

Από την άλλη η Κλειώ πηγαίνει αποδεικτικά στοιχεία στο Σταύρο ότι δεν ήταν εκείνη που δηλητηρίασε τον Άγγελο στη φυλακή και μαθαίνει τα νέα του θανάτου του ανιψιού της. Πηγαίνει και βρίσκει τον Αλέκο και τον κατηγορεί ότι το έκανε εκείνος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας βουτάει την Άννα μέσα απο τα χέρια του Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά

Ωστόσο ο ίδιος παραδέχεται ότι μεν τον βοήθησε αλλά δεν τον σκότωσε! Η Υβόννη εντωμεταξύ που δεν αντέχει άλλο το μαρτύριο, του λέει ότι αν δεν τον είχε βοηθήσει να το σκάσει θα ζούσε και ότι φταίει εκείνος!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close