Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού το DNA από τα αποτσίγαρα, αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου.

Ας βρεθεί επιτέλους η αλήθεια… Να σταματήσει να βασανίζεται η Άννα μας!

Η Κλειώ πηγαίνει αποδεικτικά στοιχεία στον Σταύρο, ότι δεν ήταν εκείνη που δηλητηρίασε τον Άγγελο στη φυλακή και μαθαίνει τα νέα του θανάτου του ανιψιού της. Πηγαίνει και βρίσκει τον Αλέκο. “Εσύ έβαλες να μου κλέψουν το βιβλίο την δηλητηρίασες τις σελίδες.

Ο Άγγελος έπρεπε να πεθάνει και εγώ να καταλήξω στην φυλακή. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Ό,τι πρέπει για σένα αλλά, δεν πέτυχε.” τον κατηγορεί . “Η φαντασία σου οργιάζει. Είσαι άρρωστη. Μιλάς για το γιο μου.” της απαντάει εκείνος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Κλειώ συνεργάζεται με την Υβόννη

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας βουτάει την Άννα μέσα απο τα χέρια του Δημήτρη

Έχω δει κι άλλους πατεράδες σαν κι εσένα.” του ξαναλέει. “Ποτέ δεν είπα ότι ήμουν καλός πατέρας και δεμένος με τον Άγγελο όμως ήμουνα πατέρας του. Δεν τον σκότωσα εγώ.” “Δεν τον βοήθησες να το σκάσει;” τον ξαναρωτάει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ένοχος για τον φόνο του Άγγελου

Ναι, τον βοήθησα. Βλέπεις; Εγώ είμαι πιο ειλικρινής από σένα” της λέει σαρκαστικά όμως ακούει και η βοηθός του, Υβόννη που δεν αντέχει άλλο το μαρτύριο. Περνάει και του φωνάζει “αν δεν τον βοηθούσες να το σκάσει ο γιος μου δεν θα είχε πεθάνει. Πρέπει να μπεις στη φυλακή“.

Εκείνος την αγνοεί επιδεικτικά και με ειρωνικό ύφος απευθύνεται στην Κλειώ. “Αφού είσαι τόσο συμπονετική γίνε δικηγόρος αυτό του δύστυχου ζευγαριού. Θέλω να μας εκπροσωπήσεις. Αφού λες ότι δεν το έκανε η Άννα και είσαι της οικογένειας βοήθησε τους να βρουν ποιος το έκανε.“.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Βρέθηκε το πτώμα του Κοσμά – Ειρήνη και Χρύσα σε σοκ

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το τρίτο πρόσωπο στην δολοφονία του Άγγελου

Εκείνη με θυμό του απαντά. “Θα είμαι στην κηδεία του ανιψιού μου και μετά θα γυρίσω στο σπίτι μου.” Ο Δημήτρης πηγαίνει στο σημείο του φόνου για να βρει έστω και κάτι που θα τον οδηγήσει σε ένα διέξοδο. Εξετάζει τα πάντα εξονυχιστικά με την καθοδήγηση της σήμανσης.

Ο Σταύρος του τηλεφωνεί. “Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να είσαι εκεί. Είσαι ο σύζυγος της υπόπτου. Φύγε τώρα” του λέει. Την ίδια ώρα η υπόθεση βγαίνει στη δημοσιότητα και ο Αλέκος κάνει δήλωση εναντίον της Άννας. “Ήθελε εκδίκηση.

Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί.” είναι τα λόγια του ωστόσο όλα τα στοιχεία ταιριάζουν και καίνε την Άννα που θα προφυλακιστεί και θα πάει σε δίκη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα εξετάζεται εξονυχιστικά για την αλήθεια

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμήθηκε πως έγινε ο φόνος του Άγγελου

Θα μπορούσα να το είχα κάνει. Είχα φτάσει τόσο κοντά. Θυμήσου τι έγινε όταν ήρθε ο Άγγελος στο γραφείο και προσέβαλε την μνήμη της αδερφής μου. Μπορείς να τρελαθείς όταν αγαπάς κάποιον.

Θα μπορούσα να τον είχα σκοτώσει.” παραδέχεται στο Δημήτρη. “Δεν το έκανες. Λες ότι έχεις σκοτεινή πλευρά αλλά το φως είναι μέσα σου. Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανες. Θα  πάρουμε τους καλύτερους για την αθώωση σου” της απαντάει εκείνος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Όλα οδηγούν την Άννα στη φυλακή

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος προειδοποιεί την Άννα

Θυμάμαι ότι το όπλο ήταν στα χέρια μου. Άκουγα την καρδιά του Άγγελου να χτυπάει και φοβόταν” του ξαναλέει. “Πάτησες την σκανδάλη;” την ρωτάει αλλά εκείνη δε θυμάται. “Είμαι κοντά σου, σ’ αγαπώ ότι κι αν γίνει. Σ’ αγαπώ” της λέει για πρώτη φορά.

Την οδηγούν στην φυλακή. Αργότερα ο Δημήτρης συναντιέται με τον Ανδρέα. “Η Άννα δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με κάτι βαρύ. Ο γιατρός έγραψε στην αναφορά ότι από αυτό έπεσε λιπόθυμη” του λέει ο Δημήτρης.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός κρύβεται πίσω από τον δηλητηριασμό

Παγιδευμένοι-Άγγελος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας θα έρθει άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση

Δεν βρέθηκαν ίχνη από το αίμα της στην περιοχή” του απαντάει ο Αντρέας.  “Ούτε εμείς βρήκαμε. Ούτε το αντικείμενο που την χτύπησαν. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος τρίτος ήταν στη σκηνή του εγκλήματος και πρέπει να το αποδείξουμε Ανδρέα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα παύει να επικοινωνεί με το περιβάλλον

Βρήκες αποτσίγαρα κοντά στο εξοχικό του Άγγελου;” τον ρωτάει. Εκείνος απαντάει καταφατικά. “Εκείνη τη μέρα πριν το φόνο είχε βρέξει οπότε όποιος ήταν εκεί περίμενε. Ψάξε το DNA από τα αποτσίγαρα” του επισημαίνει ο Δημήτρης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close