Παγιδευμένοι: Νέες δολοφονίες χωρίς κάποιον ένοχο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έρχονται νέες δολοφονίες χωρίς κάποιον ένοχο.

Φτάνει πχια με τους φόνους φτάνει…

Ο Σόλων Τσούνης και η Σοφία Φαραζή υποδύονται στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, ένα ζευγάρι που έχει φθαρεί η σχέση του κι αυτό γιατί σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η Σοφία σε εβδομαδιαίο περιοδικό, έχασαν ένα παιδί όταν αυτό ήταν μόλις τεσσάρων ετών!

Πρόκειται για ένα τεράστιο αγκάθι που βασανίζει την οικογένεια. Αλλά τόσο η οικογένεια της Άννας όσο και εκείνη του Δημήτρη, ζουν δύσκολες καταστάσεις.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος στο αστυνομικό τμήμα

Παγιδευμένοι: Το επόμενο θύμα του Άγγελου είναι η Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το επόμενο θύμα του Άγγελου είναι η Άννα

Επιπλέον, η πλοκή της σειράς αναμένεται να γίνει ακόμα πιο δραματική αφού και πάλι ένας φόνος έρχεται στο φως χωρίς κανείς να είναι σε θέση να υποψιαστεί ποιος είναι ο δολοφόνος.

Στο μεταξύ η Κατερίνα, στη σειρά του ΑΝΤ1, μη μπορώντας να περιμένει τον Άγγελο να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πηγαίνει να τον δει στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος δείχνει το άλλο του πρόσωπο

Παγιδευμένοι: Η αυτοκτονία που δεν το περίμενε κανείς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος απειλεί τον Αντρέα

Την ίδια ώρα ο αδελφός της ο Σταύρος την ψάχνει σαν τρελός για να μην κάνει κάποια ανοησία, αλλά δεν τη βρίσκει. Εκείνη δηλώνει επισκεπτήριο και ο φύλακας πηγαίνει να τον ειδοποιήσει. Όμως ο Αγγελος είναι αναίσθητος στο κρεβάτι και δεν ξυπνάει με τίποτα.

Ο φύλακας φωνάζει ασθενοφόρο γιατί ο σφυγμός του είναι αδύνατος και τον παίρνουν με το φορείο. Η Κατερίνα ακολουθεί και μάλιστα συνοδεύει τον Άγγελο με το ασθενοφόρο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα περνούν μια νύχτα πάθους

Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Με ανατρεπτικό φόνο τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Τη συγκριμένη σκηνή βλέπει από μακριά ο Δημήτρης. Ρωτάει να μάθει ποιος είναι ο φυλακισμένος και τι έχει συμβεί. Του λένε ότι πρόκειται για τον Άγγελο και ότι ίσως είναι καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα πάντως με άλλες διαρροές που υπάρχουν ο Άγγελος πέφτει νεκρός και μάλιστα από χέρι που κανείς δεν περιμένει! Οι δύο δολοφόνοι που εικάζεται ότι λερώνουν τα χέρια τους με το αίμα του Άγγελου είναι ή ο παππούς του Δημήτρη ο Γεράσιμος δηλαδή, ή ακόμα και ο ίδιος του ο πατέρας που όλοι γνωρίζουν μέχρι που μπορεί να φτάσει!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close