Παγιδευμένοι : O Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη.

Να μπει φυλακή οριστικά μπας και ησυχάσουμε πια…

Όλη η παρέα των νεαρών αφήνεται ελεύθερη από την αστυνομία μετά την σύλληψη της εκτός από τον Άκη που τηλεφωνεί στον Αλέκο. “Θέλω την βοήθεια σου, θα σου δώσω κάτι πιο πολύτιμο από τα χρήματα, δεν θα το πιστέψεις όταν το ακούσεις. Είναι για τον αδερφό του Δημήτρη και τον πατέρα της Άννας” του λέει.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Από τα «Διλήμματα Ζωής» της Καινούργιου στην σειρά του ΑΝΤ1

Παγιδευμένοι : O Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Ο Αλέκος πηγαίνει στο κρατητήριο με το Μάρκο. Του αποκαλύπτει τα πάντα.  “Αυτό έγινε πριν τρεις μήνες. Ο Θοδωρής ο αδερφός του Δημήτρη και εγώ θα συναντιόμασταν στο πάρκο. Άργησα λίγο και όταν έφτασα ήταν εκεί ο πατέρας της Άννας.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα καλύπτει τον δολοφόνο του Δημήτρη

Παγιδευμένοι : O Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης νεκρός

Τον πήρε μαζί του, τους ακολούθησα τον πήγε στο νεκροταφείο, ο Θοδωρής προσπάθησε να ξεφύγει αλλά τον έπιασε. Τότε τον πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο για να τον σκοτώσει όμως έγινε το ανάποδο. Ο Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά.“.

Είσαι σίγουρος;” τον ρωτάει ο Αλέκος. “Το είδα με τα μάτια μου.” είναι η απάντηση του Άκη. Ο Αλέκος χοροπηδάει απ’ τη χαρά του. “Αυτό κι αν είναι βόμβα“. “Είναι και κάτι άλλο… Ο διοικητής αστυνομίας κάλυψε το έγκλημα του γιου του“.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα

Παγιδευμένοι : O Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άννα και Ανδρέας μένουν μαζί

Πλέον ο Αλέκος έχει μείνει άφωνος αλλά ο Άκης δεν σταμάτα εκεί. “Στη συνέχεια ακολούθησε τις οδηγίες του Άγγελου. Πήρα το πτώμα από το αυτοκίνητο του διοικητή και με ένα φίλο μου το έθαψα στο δάσος. Βρείτε τον θα σας δείξει το σημείο.“.

O Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη καθώς με την αποκάλυψη του θα ανατραπούν όλα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close